ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Foto/Video/Ștafeta Veteranilor „Invictus România” a ajuns in Suceava. Roxana Bontaș parcurge intreg traseul pana la Carei

Ștafeta Veteranilor „Invictus România” a ajuns in Suceava, venind dinspre județul Botoșani  Ștafeta roșie a fost adusă de o delegație destul de numeroasă, sportivii fiind întâmpinați de oficialitățile județului, cadre militare si salvamontiști  in centrul Sucevei.  Emoționante au fost momentele  de predare a ștafetei roșii INVICTUS și a Drapelului Tricolor.

Suceveanca Roxana Bontaș participa pe bicicleta din București și va parcurge întreg traseul pana la Carei.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Mâine, 19 octombrie 2022, începând cu ora 08.00 voluntarii Invictus Suceava vor pleca către Câmpulung Moldovenesc la Colegiul Național Militar Ștefan cel Mare.
Le urăm succes tuturor voluntarilor INVICTUS.
”Ștafeta Veteranilor”, ediția a IX-a 2022, este organizată de Asociația Invictus România în contextul sărbătoririi, la data de 25 octombrie, a Zilei Armatei României. 🇷🇴
În acest an, Ștafeta Veteranilor, ajunsă la ediția a IX-a, se desfășoară din ziua de miercuri, 5 octombrie, până în ziua de marți, 25 octombrie. În Ştafeta Veteranilor sunt implicați peste 500 de atleți care vor alerga mai mult de 3.300 km pe trei trasee naționale, marcate distinct prin culorile Tricolorului.
Pe cele trei trasee, care însumează peste 3300 de kilometri, sunt prevăzute opriri la monumentele ridicate în cinstea eroilor care s-au jertfit pentru România.
Echipele de ștafetă sunt formate din voluntari civili și militari, sportivi de performanță sau amatori și militari răniți – componenți ai Invictus Team România la Jocurile Invictus.
Punctul terminus al cursei îl reprezintă oraşul Carei, unde voluntarii militari şi civili care iau parte la ştafetă vor ajunge cu Drapelul național pe 25 octombrie, Ziua Armatei Române.