INTERNAȚIONAL

Foto/Video/Seri turcești organizate pentru turiști. Sute de mii de romani aleg ca destinație de vacanță Turcia

O seara turceasca traditionala este un eveniment la care oricine si-ar dori sa participe macar o data. Reprezentatii teatrale, muzica traditionala, celebrul dans din buric fac parte din spectacolele organizate la restaurante, care te fac sa intri in atmosfera orientala autentica.

Restaurante din Istanbul organizeaza seri turcesti, unde imbina mese traditionale cu muzica si dansul, oaspetii avand astfel ocazia sa descopere si sa experimenteze cultura locala intr-un mod foarte placut. Daca alegeti ca mod de distractie un astfel de spectacol, fiti pregatiti sa va „teleportati” in vremurile celor 1001 nopti din povestile Seherezadei.

 

Cum reușesc turcii să atragă sute de mii de turiști din întreaga lume? Turcia este o destinație unică iar preturile sunt accesibile. Vei rămâne cu amintiri de neuitat. Una dintre optiunile agențiilor de turism sunt serile turcești de la care nu lipsesc dansurile tradiționale, dansul din buric, mese bogate și cafeaua turceasca.

Anual, sute de mii de români aleg să-și petreacă vacanța într-una dintre stațiunile din Antalya, Bodrum, Kușadasi sau Marmaris. Agențiile de turism din România au oferte pentru toate buzunarele, chiar și pentru cei mai pretențioși dintre turiști. Este vestit serviciul de all inclusive din Turcia, unde totul este inclus, de la mâncare până la băuturi și distracție.

Proprietarii de hoteluri insa organizeazain fiecare seara spectacole pentru turiști.