administratieULTIMA ORĂ

Foto/Video/Primarul comunei Mălini, Petru Nistor a fost instalat oficial în funcție

Primarul comunei Mălini, Petru Nistor a fost instalat oficial astazi, în funcție. Edilul se afla la al șaselea mandat.  Această reconfirmare simbolizează încrederea solidă pe care locuitorii o au în experiența și viziunea sa pentru dezvoltarea comunei.

Primul gospodar al comunei și cei 15 consilieri locali din noul deliberativ au depus jurământul. Noul consiliu local care a preluat oficial atribuțiile este format din oameni dedicați, dispuși să își unească forțele pentru binele comunei.

Edilul Petru Nistor are deja  cinci mandate la activ, trei la PSD și două la PNL. La scrutinul electoral din 9 iunie 2024, acesta a candidat din partea PSD.

,, Multumesc tuturor celor care au fost alături de mine în campania electorală din 9 iunie 2024. Tin sa multumesc echipei de consilieri care a fost lângă mine și care sunt acum lîngă mine și sper că alaturi de cei din Opoziție, sper sa facem echipă bună în viitor,. Cu un Consiliu Local unit puten duce la indeplinire anumite proiecte care au nevoie de susținere,, a spus edilul comunei.

Primarul comunei a ținut să mulțumească în mod special domnului Dumitru Dîmbu, fost procuror șef al Secției Penale a Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fiu al comunei Mălini, care a fost alături de domnia sa si de comunitatea locala.

 

Nu au lipsit de la evenimentul oficial președintele Organizației Județene a PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, deputații  Mirela Adomnicăi și Gheorghiță Mîndruță, fostul procuror șef al Secției Penale a Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Dumitru Dîmbu,patronul Pensiunii La Filuță dar și alți invitați.

Senatorul Ioan Stan: Prieteni am fost, prieteni rămânem

,, Mă bucur că sunt la Mălini. Este la al șaselea mandat dar  eu sunt primul naș al domnului primar la primul mandat. Mi l-a adus domnul Mitica Dimbu in 2004 și la primul schimb de cuvinte mi-am dat seama că suntem compatibili. Chiar dacă primarul a fost trecut in alta tabără a făcut ce a crezut că este mai bine pentru comunitate ,recunosc faptul că a fost nevoit să o facă.  Câtă  nevoie avea de bani comuna Mălini și  domnul primar spun că a făcut ceea ce a trebuit  sa faca cu toate că nu mi-a plăcut. Domnule primar, este adevărat că la drumul care duce la Crucea Talienilor am depus un efort deosebit  cu toate că nu eram în aceeasi tabără dar suntem din același județ.  Sunt de partea dvr împreună cu colegii mei. Felicit Consiliul local care a fost și să felicit noul Consiliul Local. Îi mulțumesc și domnului Mitică Dîmbu cu care sunt prieten de o viață aș putea spune,, a spus senatorul Ioan Stan.

În acest nou mandat, Petru Nistor  își propune să continue pe drumul progresului, punând accent pe modernizarea infrastructurii, creșterea calității vieții și promovarea inițiativelor care sprijină comunitatea.

Fiu al locului, fostul procuror șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Dumitru Dîmbu a ținut să

,, Mălini a fost leagănul copilăriei mele. Am fost mândru că m-am născut în Mălini și dacă am încercat să fac ceva, am încercat să fiu util pentru mine și pentru toți consătenii mei. Mulțumesc domnului primar că mi-a solicitat  sfatul sau sprijinul și atunci când am putut să il acord i l-am acordat. Am avut momente de maximă satisfacție când s-a vorbit de Mălini. Am avut și momente de tristețe când recent am doilea om în stat,președintele Senatului a fost în vizită la Mălini. … ,, a arătat Dumitru Dâmbu care a amintit cum liderul PNL a incurcat o fila din  istoria comunei Malini.