ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Foto/Video/Incendiu la Pensiunea Nedeia din comuna Mălini. Unitatea de turism aparține ieșeanului Cornel Brânză

Un incendiu de proporții a fost inregistrat astazi la o pensiune în comuna Mălini, județul Suceava. Din primele informații, flăcările au cuprins o pensiune turistică din localitatea Mălini

La fața locului au intervenit pompierii militari și civili, cu nouă autospeciale de de stingere, o autoscară de lucru la înălţime şi o ambulanţă SMURD.

Nedeia aparține lui Cornel Brânză, un om de afaceri din Iași. Acesta este cercetat penal în mai multe dosare.

Pensiunea  a fost a fost închisă de către inspectorii de specialitate ai ISU Suceava, pe data de 30.12.2023. De asemenea, patronului i s-a aplicat sancţiunea complementară cu amendă de 100.000 lei.

Pensiunea aparține lui Cornel Brânză, un om de afaceri din Iași. Acesta este cercetat penal în mai multe dosare.

„Intervin pompierii militari și civili, cu 9 autospeciale de stingere, o autoscară de lucru la înălţime şi o ambulanţă SMURD.

Pensiunea respectivă a fost închisă de către inspectorii de specialitate ai ISU Suceava, pe data de 30.12.2023. De asemenea, operatorului economic i s-a aplicat sancţiunea complementară cu amendă de 100.000 lei.

 

Incendiul se manifesta generalizat la două clădiri alipite. Pompierii militari şi civili lucrează pentru localizarea incendiului.

Incendiul este localizat. Nu mai exista pericol de propagare la construcţiile învecinate. Se lucrează pentru lichidare”, a transmis ISU Bucovina Suceava.

 

Cum justifică ISU Bucovina inchiderea pensiunii din Mălini

Deschide fotografia
Incendiul a fost lichidat. Flăcările au izbucnit în zona camerei tehnice, amplasată între cele două clădiri de cazare, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu (electric) defect.