ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Foto/Video/DJ 209 D intre Calafindești si Negostina s-a surpat. Drum distrus din cauza alunecărilor de teren dar și a lucrărilor de proastă calitate

DJ 209D intre Calafindesti si Negostina s-a surpat. A apărut un crater pe unul din firele de circulație iar autoritățile județului în loc de efectuarea lucrărilor, au avut grijă se instaleze marcaje. Drumul este distrus din cauza alunecărilor de teren dar și a lucrărilor de proastă calitate.

Drumul Județean 209 D face legătura între Siret și Dărmănești prin Negostina, Calafindești, Șerbăuți, Măriței. Pentru a degreva traficul  rutier inclusiv cel al autocamioamelor care ajung  in  Vama Siret, conducerea județului a decis ca circulația dinspre Siret spre Suceava să se facă pe DJ 209 D, artera de circulație care era deja afectată din cauza alunecărilor de teren.

Drumul Județean 209 D aparține de Consiliul Județean Suceava.

Președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur a avut grijă să aloce la sfîrșitul lunii mai 2022, 7 miliarde de lei vechi Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților care cheltuie bani pe pliante și broșuri precum și pentru disttincțiii.   De altfel, s-a ajuns să se premieze autorităție cu biserica si invers Cel mai probabil IPS Calinic a furat modelul lui Gheorghe Flutur care inainte de pandemie cam același lucru făcea, spala banii pe broșuri și pliante.

DJ 209 D este o capcană pentru toți cei care se încumetă să traverseze  artera de circulatia cu masina ziua, ca să nu mai adăugăm că este o capcană pentru șoferii necunoscători si noaptea.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Parlamentarii județului ridică doar salariile si atat

Sucevenii nu văd parlamentarii decat in campanii electorale cand le fac doar promisiuni.  Și mai apar la festivaluri unde imbrăcați la 4 ace sustin că se implică in politică pentru ca romanii să o ducă bine. Acum PNL s-a unit cu PSD si nimeni nu mai critica.  Totul este bine la Suceava. Atunci când PNL era la guvernare, sefii  instalați de PSD la conducerea  instituțiilor nu au fost schimbați de liberali așa că social democrații tac mâlc. O mână spală pe alta și amândouă obrazul. La conducerea instituțiilor statului stau persoane  pe care nu le mai urnește nimeni.  Au devenit instituțiile statului o increngatura care nu se stie dacă va mai fi

Sucevenii mai primesc din partea autorităților circ adică festivaluri și atât. Niciun politician nu a crticat că au crescut prețurile la alimente și carburanți. Acum deputații și senatorii o țin de concedii prin țări străine ca doar le permite buzunarul.