GENERALRELIGIEULTIMA ORĂ

Foto/Video/Colinde și daruri de la Moș Crăciun la Mănăstirea Sihăstria Putnei

Atmosferă încărcată de magia Crăciunului la Mănăstirea Sihăstria PutneiMoș Crăciun a ajuns și la copiii care au venit la slujba din a doua zi de Crăciun de la complexul monahal. Mosul a fost așteptat cu mare nerăbdare de catre sutele de copii veniti cu părinții la slujba religioasă. Chiar dacă in acest an nu a fost zapada,  mosul a cautat un alt mijloc de transport pentru a aduce un strop de bucurie micutilor. Asa ca de aceasta data, mosul a inchiriat un mijloc de transport pe patru roti si a ajuns la mcuti.

In a doua zi de Craciun sfanta liturghie a fost oficiata de PS Damaschin si arhimandritul Nectarie,staretul Manastirii Sihastria Putnei alaturi de un sobor de preoti si diaconi.

Biserica a fost și de aceasta data neincapatoare pentru mulțimea de credinciosi.

Bucuria copiilor care au primit daruri de la Mos Craciun nu poate fi cuprinsa în cuvinte. Important este ca ei sa înteleaga ca Dumnezeu si Biserica lui Hristos sunt izvorul bucuriei si al darurilor. Cu siguranta, micutii vor tine minte multa vreme de acum încolo ca Mos Craciun a venit la Sihastria Pupentru a le oferi o farâma din sarbatoarea Craciunului.