ACTUALITATEULTIMA ORĂ

Foto/Video/Ambasadorul Israelului in Romania, David Saranga a asteptat ieri, un grup de evrei din Ucraina

Ambasadorul Israelului in Romania, David Saranga a asteptat ieri, un grup de evrei din Ucraina. Excelenta sa nu a vrrut sa faca declaratii ci a preferat sa se  ocupe de organizarea grupului. Pana la sosirea autocarelor care sa ii transporte la Bucuresti, ambasadorul a ceru ridicarea unui cort pentru evrei refugiati.

50 de evreii; batrani, familii cu copii, aflati in Ucraina erau asteptati ieri la Vama Siret.

”Toată lumea ne face poze și nu este plăcut să vezi un bărbat plângând”, i-a șoptit, stânjenit, rabinul Dov Axelrod ambasadorului Israelului în România, David Saranga, imediat după ce a trecut granița cu familia lui, miercuri.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

”Șapte zile fără somn, uneori prin adăposturi, alteori prin zgomotul bombardamentelor. De îndată ce au trecut astăzi granița dinspre Ucraina în România, au izbucnit în plâns. Curând, ochii noștri au fost și ei plini de lacrimi. Nu este plăcut să lași un rabin să plângă singur”, scrie Ambasada Israelului pe pagina oficială de Facebook.

Grupul își continuă călătoria spre Israel. Cel mai bătrân membru are 70 de ani, iar cel mai tânăr, doar șapte.