ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCAL

Foto/Un incendiu puternic a distrus un Roti-Grill, acoperișul magazinului Profi și al unui magazin de piese auto din cartierul Burdujeni-Suceava

Un incendiu puternic a distrus duminciă dimineață,  un chioșc alimentar Roti-Grill dar și acoperișul magazinului Profi  si acoperisul unui magazin de piese auto din cartierul Burdujeni-Suceava. Flăcările au cuprins  chioșcul alimentar care a ars în și distrus  în totalitate interiorul. chioșcului alimentar care avea și terasa. A mai ars un acoperiș de la o hală de fier vechi din apropiere.La fața locului, pompierii militari au intervenit cu 4 autospeciale  alături de pompieri civili de la Mitovu Dragomirnei, Salcea,Dumbrăveni.

Produsele din magazinul Profi au fost deterioare din cauză apei care s-a scurs de la intervenția pompierilor de la acoperișul clădirii.

În total au acționt 8 autospeciale. Intervenția a fost destul de dificilă însă a fost localizată după aproape jumătate de oră de la intervenție.

 

O echipă a Poliției Criminale din cadrul Poliției Municipale Suceava a demarat cerceetări privind cauzele izbucnirii incendiului.