ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Foto/Tragedie. Trei adulti si doi minori au decedat în urma unui cumplit accident

Tragedie fără margini.Trei adulti si doi minori au decedat în urma unui cumplit accident care a avut loc  în această dimineață.

Accident rutier pe raza localicattii  Cumpărătura, cu trei autoturisme si o autocisterna implicate. Intervin pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare, doua autospeciale de stingere si doua ambulante SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ. Au fost implicate o autocisterna si un autoturism care tracta o platforma cu un alt autoturism. Au rezultat 6 victime, una din autotren, constienta, transportata la spital. In autoturism se aflau 5 persoane, toate incarcerate si inconstiente. Din nefericire, toate persoanele din autoturism, trei adulti si doi minori, au fost declarate decedate.

La UPU Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Suceava,a ajuns si șoferul cisternei implicate in tragedia rutiera, un barbat  in varsta de 39 ani cu diagnosticul: Policontuzionat Traumatism cranio cerebral minor Contuzie toraco -abdominala Fractura cominutiva scapula dreapta Constient, anunță medicul Bogdan Bondaru.

Politia a preluat cercetarile