ACTUALITATEULTIMA ORĂ

Foto/Tragedie. Tânăr de 18 ani, mort în accidentul din Rădăuți. Alte două persoane au ajuns în spital

Tragedie fără margini într=o familie din Rădăuți, după ce fiul lor a fost ucis într-un cumplit accident de circulație. Acum familia se pregătește de înmormântare.

Astăzi, in jurul orei 12:25 pe raza municipiului Rădăuți s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui bărbat și rănirea altor doi. Accidentul s-a produs pe strada Putnei, în interiorul municipiului Rădăuți, la ieșirea spre localitatea Gălănești.

Un autoturism Audi înmatriculat în România dar prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă condus de un barbat de 21 ani (Vijelie Cristian Ionuț din  Gălănești) a intrat în depășirea unei coloane de vehicule poziționată în spatele unui autoturism MiniCooper condus de o femeie de 27 ani (Itcusi Andreea Georgiana din  Dornești) care se angajase intr-un viraj la stânga pe o stradă secundară

Autoturismul Audi care a intrat în depășirea coloanei, pentru a evita coliziunea cu autoturismul MiniCooper a virat stanga intrând în coliziune violenta cu un stâlp de energie electrică. În urma impactului un barbat din autorismul Audi a decedat la fața locului ( Sacaleanu Vasile de 18 ani din Rădăuți, pasager) iar alți doi bărbați din Audi sunt răniți grav fiind transportați la unități medicale (șoferul și un alt pasager, Popiuc Adrian Ilie de 19 ani din com. Dornești). Șoferului i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Are permis valabil. Din autoturismul MiniCooper care era condus de o femeie și în care se mai afla copilul acesteia nu au rezultat victime, vehiculul fiind doar ușor acroșat de auto Audi.

Polițiștii au  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii evenimentului.