ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Foto/Trafic rutier blocat pe ambele sensuri. Accident rutier în apropiere de Zidul Morții. Cal decedat. Un minor și o femeie primesc îngrijiri medicale la fața locului

Accident rutier in aceasta seara,  pe DN17 în apropiere de Zidul Morții. Potrivit primelor informații ale ISU Bucovina Suceava ,este vorba despre un accident rutier produs între un autoturism și o căruță. La fața locului intervin pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje SAJ.
,,Ambulanțele trimise la fața locului acorda primul ajutor pentru două persoane Unui minor în vârstă de 12 ani din atelajul hipo și unei persoane de sex feminin în vârstă de 28 de ani din autoturism.  Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de circulație. Din nefericire, calul este decedat,, a transmis ISU Bucovina Suceava. .
Ingrijiri medicale a primit și conducătorul auto al autoturismului, în vîrstă de 25 de ani. Toate cele trei persoane au fost transportate la spital. Poliția a preluat cercetările.