administratie

Foto/Primarul Vasile Iliuț la sfârșit de an școlar: Vă felicit sincer pentru toți anii de studiu

Festivitate de închidere de an școlar în orașul Vicovu de Sus. O zi cu emoţii pentru toţi cei care au participat la festivităţile de final de an. Elevi, cu sau fără coroniţe, părinţi mândri, profesori încântaţi de rezultatele obţinute de copii, cu toţii au întregit tabloul încă unui an şcolar. Aplauze, emoţii şi multe zâmbete la final de an şcolar. Indiferent de mediile din catalog, elevii s-au bucurat că au ajuns la capătul anului de studiu.
Prezent alaturi de cadrele didactice și elevi a fost și primarul  Vasile Iliuț.
,,Am avut ocazia să mă revăd cu o parte dintre voi în cadrul festivităților de premiere și încheiere a anului școlar. Pentru majoritatea dintre voi este prima zi de vacanță, prilej cu care vă doresc o vacantă minunată alături de familie, prieteni și bineînțeles noii amici. Celor care începând de săptămâna viitoare veți intra în febra examenelor, nu pot să vă doresc decât succes și să vă felicit sincer pentru toți anii de studiu în care sunt sigur că v-ați dat toată silința pentru a-i face mândri atât pe profesori, cât și pe părinții voștri.
Dumneavoastră, distinse cadre didactice vă mulțumesc pentru efortul depus pe parcursul anului școlar și vă felicit pentru frumoasele rezultate obținute la catedră.
Doamne ajută să ne revedem cu forțe proaspete în septembrie!,, este mesajul edilului Vasile Iliuț.
Pentru elevi urmează aproape trei luni de vacanţă. Ei vor reveni în bănci pe 10 septembrie.