administratieULTIMA ORĂ

Foto/Primarul Reziuc, exemplu pentru toți edilii din județ. Apelul pentru ajutorarea familiei cu doi copii, rămasă fără casă după ce a fost distrusă de incendiu nu a rămas fără ecou

Primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc este exemplu pentru toți edilii din județ. Alesul local se implică personal în ajutorarea familiilor a căror locuințe au fost distruse de incendii sau cu o situație materială precară.

Zilele trecute, o familie cu doi copii a rămas fără locuință după ce  imobilul a  fost distrus  de incendiu. Casa  și ala sărăcăcioasă era din cârpici iar folosirea pereților și așa distruși era imposibilă. Edilul a făcut apel la localnici să ajute la demolarea ei și  să ajute la reconstrucția unei locuințe noi.

Satenii s-au mobilizat și deja se lucrează de zor. Primarul Radu Reziuc este alături de  localnicii care au venit să ajute.

,, Rog persoanele care se pricep la zidit să ne ajute. Cu ajutorul lui Dumnezeu deja am reușit să demolăm și să ne apucăm de ridcarea unei case noi. Avem deja și bolțarii. Sunt deja oameni care se pricep la zidit dar nu ar strica daca ar mai veni cineva. Sunt inca multe de facut. Care poate….daca poate să ne ajute, este apelul edilului Reziuc.

Locuințaa fost distrusa de incendiu in a doua zi de Rusalii