ACTUALITATEGENERALULTIMA ORĂ

Foto/Primarul din Vicovu de Sus, Vasile Iliuț si-a tras administrator public. Anuntul a fost publicat pe site-ul primariei

Primarul orașului Vicovu de Sus, liberalul Vasile Iliuț si-a tras administrator public. Domnia sa a dat dispoziție, inainte de a pleca in Dubai, ca atributiile sale să fie preluate de administratorul public, Schipor Adrian Arcadie.  Anuntul a fost publicat oficial pe site-ul primariei orașului. Pe acelasi site nu este inca actualizat regulamnetul de organizare, semn ca se lucreaza intens la angajarile din Primarie.   Angajari fireste cu dedicatie.

De altfel, pe site-ul ANFP au fost publicate si posturi scoase la concurs insa angajarile au fost facute cu dedicatie.

Unei persoane care ar fi vrut sa se inscrie la concurs, edilul i-a spus direct: Nu ai ce cauta la concurs, este deja persoana care va veni si va ocupa postul. Asa se face ca nicio alta persoana nu s-a inscris la concurs desi asa ar fi trebuit sa fie.

Localnicul, fost consilier local PNL, Schipor Adrian Arcadie  a fost asociat cu fiul lui Dragoș Juravle, la o firma de furnizare cablu tv.

Oficial persoana angajata de catre primarul orașului nu are nicio treaba cu atributiile conferite insa dat fiind faptul ca funcția este una politica asa dupa cum se poarta la noi in tara, a fost atribuita cu dedicatie unui liberal, Schipor Adrian Arcadie  cel mai probabil va semna documentele pentru care a primit atributii si va avea si o leafa de invidiat.

 

 

Documentul oficial este semnat de catre edil si secretarul orasului Magdalina Josan.