ACTUALITATEULTIMA ORĂ

Foto/Primăria Iaslovaț va avea un sediu nou. ASA VA ARATA NOUA PRIMĂRIE

Autoritatile locale din comuna Iaslovăț construiesc un sediu nou pentru primărie. Lucrările sunt realizate de SC Con Bucovina Suceava, care au câștigat licitația organizată pe SEAP.

Valoarea investiției este de peste 2,4 milioane de lei și este finanțată de bugetul local.  Primarul comunei, Ion Cotoară sustine că noul sediu are o suprafață de 680,74 metri pătrați, fiind amplasat lângă Drumul Național care traverseaza localitatea.

Noul sediu al Primăriei  este format din parter și etaj, compartimentat în așa fel încât administrația locală să își poată desfășura în cele mai

bune condiții activitatea. Clădirea va avea  birouri pentru toate compartimentele, un spațiu pentru arhivă, grupuri sanitare, spațiu pentru

centrală termică, etc. De reținut că actualul imobil în care își desfășoară activitatea angajații Primăriei  a fost construit în perioada anilor  1950  și nu corespunde pentru desfășurarea în bune condiții a administrației locale.

,,Noul sediu administrativ  la standarde moderne va  asigura cetăţenilor condiţii cât mai bune de acces la serviciile publice furnizate, precum şi spaţii adecvate pentru desfăşurarea activităţii atât a funcţionarilor publici, cât şi a cetăţenilor”, sustine primarul comunei.