ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Foto/Prefectul judetului, Alexandru Moldovan s-a implicat in aducerea a 11 politisti examinatori la Suceava. Se spera ca in 2-3 luni sa fie rezolvat decalajul enorm intre sala si proba practica

Autoritatile judetului se implica in solutionarea decalajelor mari dintre proba de sala si cea teoretica. Au fost adusi 11 politisti examinatori din tara care sa sprijine sustinerea probei practice aa candidatilor pentru obtinerea permisului de conducere.

. Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan  a fost prezent astăzi la deschiderea sesiunii de examinare practică a candidaților în vederea dobândirii permisului de conducere auto, împreună cu examinatorii detașați de la alte servicii publice comunitare din țară.

Prefectul Alexandru Moldovan, către cei prezenți:

” După cum vedeți, demersurile pe care le-am făcut de la nivelul Instituției Prefectului, dar și cu ajutorul colegilor de la Direcția Generală Permise și Inmatriculări, precum și conducerea Ministerului Afacerilor Interne, ne-au permis și ne vor permite ca într-un interval de timp, sperăm noi de 2-3 luni de zile, să rezolvăm extremul decalaj pe care il avem.

Această logistică, acest ajutor pe care îl avem acum, acordat de colegii din alte județe, este unul singular la nivelul întregii țări, în ultimii 32 de ani.

În același timp, vom face și demersuri pentru a acoperi resursa umană deficitară la nivelul examinatorilor din județul Suceava, astfel încât împreună cu instructorii școlilor de șoferi, să vă oferim un serviciu public de calitate.

Sper că veți avea încredere că ne vom desfășura activitatea cu onestitate, vă doresc succes la examen!”