administratieBREAKING NEWSULTIMA ORĂ

Foto/Liberalul Dumitru Mihalescul a mai primit cateva judete. În Rădăuți nu își găsea locul de consul onorific

Fostul deputat PNL, Dumitru Mihalescul a mai primit câteva judete în circumscripția consulară după ce în Rădăuți nu își găsea locul. Liberalul a primit cadou o funcție plătită de Ministerul Afacerilor Externe  după ce nu mai  ajuns parlamentar. Omul de afaceri  încearcă să se mențină într-o funcție plătită din banii publici chiar dacă investitii coreene nu se văd nici pe departe în județul Suceava și chiar în zona Moldovei.
Și chiar dacă studiile au fost făcute mai târziu decat ar trebui, aceasta nici  nu mai contează pentru politicienii care si-aum cumparat funcțiille finanțând partidele politice.
Mihaescul a plimbat cel mai mult la Vicovu  de Sus oameni de afaceri coreeni care însă nu au investit înca in  Romania. Chiar și un ambasador a fost  luat la horă într- o serbare folclorică când alții respectau regulile privind pandemia. Și să nu credeti că omul de afaceri a sustinut vreun examen pe care oricum nu l-ar fi luat ci pur si simplu, MAE are de cativa ani o derogare prin care persoane din mediul privat au fost detasate să lucreze la acest minister, ambasade,consulate dar si alte institutii care ii sunt în subordine.
La dezvelirea bustului generalului Iacob Zadik, Mihalescul s-a lipit de conducerea Organizației Județene a PNL la depunerea unei coroane de flori.
Dar iată cum se prezintă pompos pe pagina de facebook liberalul Dumitru Mihalescul:
,,Miercuri, 14.12.2022, m-am întâlnit cu Excelența Sa, RIM Kap-soo, Ambasadorul Republicii Coreea în România, prilej pentru a evoca inițiativele de cooperare între mediul de afaceri din Republica Coreea și România.
Cu acest prilej, domnul ambasador mi-a înmânat documentul oficial emis de Republica Coreea și cel emis de Ministerul Afacerilor Externe din România pentru exercitarea funcției de consul onorific, cu sediul la Rădăuți, având drept circumscripție consulară zona de nord-est a României, județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași și Bacău. Având în vedere că a fost extinsă circumscripția oficiului consular, am mulțumit domnului ambasador pentru încrederea acordată de Guvernul Coreei de Sud și am reiterat dorința mea de a dezvolta proiecte de cooperare între țările noastre și de a promova diplomația economică.
În cadrul discuției, dl ambasador și-a exprimat regretul pentru că România nu a fost primită în spațiul Schengen, având în vedere că îndeplinește toate condițiile tehnice necesare. Această decizie poate să aibă ca efect amânarea unor investiții străine în Romania, având în vedere că se prelungește această situație de incertitudine.
Apreciez deschiderea și determinarea domnului ambasador RIM Kap-soo de a dezvolta relațiile bilaterale dintre țările noastre și sunt bucuros că pot să contribui și eu la dezvoltarea acestor relații,,. 
Cele două fotografii care au fost postate pe pagina de facebook a lui Dumitru Mihalescul par a fi făcute într-o încăpere care nu are nicio legătură cu o institutie diplomatică.