ACTUALITATELOCAL

Foto/Incendiu. Barbat de 77 ani, cu arsuri pe mâini și față ,transportat la spital. Bătrâna, de 76 ani, arsă pe mâni, este monitorizată de cadrele medicale

Incendiu izbucnit într-o gospodărie din satul Stânca, comuna Zvorâștea. În incercarea de a-și salva bunurile din locuință, doi bătrâni au ignorat flăcările și au fost la un pas să moară carbonizați.

Locuința celor doi bătrâni a fost cuprinsă de flăcări in plină zi. .Barbatul de 77 de ani, a suferit arsuri pe mâini și față., fiind transportat la spital. Soția, de 76 ani, arsă pe mâni, este monitorizată de cadrele medicale la fața locului.

Incendiul s-a  manifestat  astazi,

la  anexele gospodărești din două gospodării pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați. Incendiul a fost localizat, se lucrează pentru lichidare.  ,,Un bărbat în vârstă de 77 de ani cu arsuri pe mâini și față a fost preluat de către un echipaj SAJ și va fi transportat la spital. O femeie în vârstă de 76 de ani cu arsuri la mâini a fost monitorizată de către echipajul SMURD. Aceasta refuză transportul la spital,, transmite ISU Bucovina Suceava.