ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Foto/Fundu Moldovei: Seful Serviciului Public de Utilitati Publice din Primaria Fundu Moldovei, Silvian Poenaru are 832 de contracte cu statul. Cele doua firme sunt abonate la primarii inclusiv la Primaria Fundu Moldovei

Seful Serviciului Public de Utilitati Publice  din Primaria Fundu Moldovei, Silvian Poenaru care a fost consilier personal al primarului comunei Tudor Zdrob,  are 832 de contracte incheiate cu statul, bagand in buzunar 169.166 de euro. Incepand cu 2017 a reusit cu implicarea primarului comunei dar si cu a altor edili din zona care i-au devenit amici sa faca achizitii directe fara a avea o probelma.

Acesta detine doua firme: Silvian Sound  SRL si Bucovina Security SRL , societati prin care mana dreapta a edilului face jonglerii cu banii publici. Aproape ca nu iti vine sa crezi cate achizitii directe poate face un angajat al unei primarii condusa de un primar PNL si la cat  poate face prin biectul de activitate ale celor doua firme pentru ca nu cuva o alta persoana sa achieseze la contracte cu primarii din zona. Cele mai multe primarii sunt conduse de primari PNL.

De cum a intrat in Primaria comunei Fundu Moldovei au crescut si incasarile la cele doua firme care au contracte  in general cu primarii, scoli, licee, UAT-uri. Pana si la un cimitir a fost facuta achizitia directa pentru supraveghere video. Intr-o ultima postare pe unul din conturile de pa facebook, Silvian Poenaru se si lauda cu investitia de la  Scoala Generala Carlibaba.

Silvian Sound este  o firma infiintata in 2008 insa si-a largit obiectul de activitate odata cu angajarea lui Silvian Poenaru la Primaria Fundu Moldovei. Si parca nu ii ajungeau banii din contracte, in 2018 acesta infiinteaza SC Bucovina Security SRL.

Prin cele doua firme au inceput sa curga si contractele cu Primariile din Fundu Moldovei, Izvoarele Sucevei, Frumosu, Moldovita, Vatra Moldoviței, Breaza, Sadova, Carlibaba, Ciocănești.  Aproape ca nu iti vine sa crezi cate pot realiza cele doua firme pastorite din biroul Primariei Fundu Moldovei de Silvian Poenaru.

Potrivit Sicap, prin SC Silvian Sound si Bucovina Security au fost incheiate contracte cu scoli, primarii, licee, UAT-uri, contracte de la cativa euro pana la mii de euro, angajatul Primariei Fundu Moldovei reusind sa puna mana pe sute de contracte fara sa aiba vreun dubiu ca este incompatibil. Probabil nici nu s-ar putea gandi ca oamenii legii l-ar putea lua la intrebari. Primariile din zona au devenit la randul lor abonate la contracte cu Silvian Poenar.

 

 

De la serviciu de paza prin supraveghere video, mentenanță sistem, pachet materiale publicitare, imprimante si  produse conexe,  sisteme de larmare, becuri iluminat public, internet, achizitii produse de curațenie, saci salubritate, pachet It, gazduire site pana la pachet maști refolosibile

SC Silvian Sound are potrivit sicap prin achizitii directe 762 de contracte incepand cu 2017 in valoare de 111.654 euro adica 541.524 ron i timp ce SC Bucovina Security are incheiate prin achizitii directe 70 de contracte in valoare de  278.935 RON respectiv 57.512 euro.

Pentru detalii puteti acccesa link-ul:

https://sicap.ai/achizitii/firma/53548

Trebuie precizat ca SC Silvian Sound este o societate infiintata,potrivit termmene.ro la data de 09 octombrie 2008 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4741 – Comert cu amanuntul al calculatoarelor, unitatilor periferice si software-ului in magazine specializate .

Are 1 punct de lucru în CAMPULUNG MOLDOVENESC.

Cifra de afaceri Silvian Sound Srl. a fost de 312.653 RON în anul 2018, cu un profit de 1.840 RON, după 13 ani ani de activitate.

 

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 21%.

Silvian Sound Srl a raportat un număr de 2 angajați în anul 2018.

Aceasi firma insa si-a largit domeniul de activitate.

Firmă de pază în Fundu Moldovei, Județul Suceava

Silvian Sound S.R.L. este firmă de pază și protecție cu sediu administrativ în str. Calea Transilvaniei, nr. 28, demisol, Fundu Moldovei, licențiată de Ministerul Afacerilor Interne cu nr. de licență 4933/T, emisă la data 12.02.2019. La aceasta sectiune insa firma apare administrata de Iulia Florentina Poenaru. Firma apare licentiata in instalare si intretinere.

Contact Firma de pază Silvian Sound S.R.L. prestează instalare, întreținere. Număr de agenți de pază angajați: 1. Actualizarea cu datele firmei ar fi fost facuta acum un an, potrivit protectie si paza.ro.

 

Bucovina Security-firma la care Silvian Poenaru figureza ca manager este o alta societate abonata la contracte cu banii publici. Asa arata si achizitiile facute de Bucovina Security pe SICAP