ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Foto/El este tânărul care a murit în tragedia rutieră din județul Neamț. Era elev la Colegiul Economic,, Dimitrie Cantemir,, din Suceava: Adio ingeras scump si drag acolo in ceata ingerilor unde e locul tau!

El este tânărul de 18 ani din Broșteni, județul Suceava, care a murit alături de alți doi frați  din Poiana Teiului în tragedia rutieră de ieri dimineață din județul Neamț. Este durere fără margini în cele două familii.
Cristian Acsinia era elev la Colegiul Economic ,,Dimitrie Cantemir din Suceava. Era unicul copil al familiei, un fiu special,  cum îl descriu apropiații.
Nimeni nu avea să își închipuie că ziua de duminică avea să îndolieze familia Acsinia din Broșteni. Acum se pregătesc să își înmormânteze fiul. Sunt copleșiți și nu înțeleg de ce iubirea lor pleacă într-o lumea de dincolo, pe o cale fără de întoarcere.. O liniște s-a așezat și asupra comunității . ,, Lacrimi și durere peste tot s-a așezat pentru ca despartirea de tine nu e deloc usoara si durerea parintilor nu are egal,, spune nașa de botez a lui Cristi,
Duminica neagra

În dimineața zilei  31 martie, în jurul orei 00:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui grav accident rutier, pe DN 17B, în localitatea Borca.

Poliția a stabilit că accidentul s-ar fi produs în timp ce un tânăr în vârstă de 23 ani, conducea un vehicul pe DN 17B, din direcția Poiana Largului spre Borca. Acesta nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul ce se deplasa în fața sa, condus de un tânăr de 18 ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului ambele autoturisme ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în curtea a două imobile.

George Alexandru și Raul Ciprian, doi frați în vârstă de 23, respectiv 17 ani din comuna Poiana Teiului au murit pe loc într-un accident cumplit din județul Neamț. Mașina în care se aflau s-a izbit frontal de un alt autoturism condus de un tânăr de 18 ani din județul Suceava, care a murit și el pe loc. Cele două autovehicule, complet distruse, s-au răsturnat în două gospodării.

Tanarul de 18 ani era Cristi, cel care ieșise la plimbare cu prietenii.

Cursa nebună din Neamţ în urma căreia trei tineri au murit, surprinsă de camere. Maşinile în care se aflau Raul, Alexandru şi Cristian au zburat pur şi simplu de pe şosea

Trei tineri, doi dintre ei fraţi, au murit în timpul unei curse ilegale pe străzile unei localităţi din Neamţ. Camerele de supraveghere din zonă au surprins întrecerea mortală. Imaginile arată inclusiv momentul în care şoferii pierd controlul maşinilor, se ciocnesc, iar autoturismele zboară pur şi simplu de pe şosea.

Cele două maşini în care se aflau tinerii au fost surprinse când goneau cu viteză mare. În primul automobil sunt trei băieţi şi două fete, niciunul mai mare de 22 ani. La volan, un tânăr de 18 ani, cu permis de doar o lună. În spate, la mică distanţă, goneşte Alex, de 23 de ani, care e alături de fratele său Raul, de 17 ani. La trei minute după ce ies din raza camerelor, maşina în care se aflau fraţii o loveşte pe cea din faţă. Ambele ies de pe şosea şi se răstoarnă în curţile unor localnici.

Maşinile au zburat pur şi simplu de pe şosea

Salvator: Am văzut un BMW argintiu într-o parte, răsturnat. Era pe o parte, erau două fete în grădină, în exteriorul maşinii. Una era plină de sânge, am luat-o în braţe, am scos-o în drum. Am spart geamul, am reuşit să intru pe deasupra. Am văzut două persoane, doi tineri. Am verificat pulsul de vreo 3 ori şi nimic. 

Cei doi fraţi au murit pe loc. În cealaltă maşină, unul dintre pasageri – Cristian, un băiat de 18 ani, elev la un liceu în Suceava. Medicii au încercat să-l salveze, dar nu au reuşit. Ceilalţi tineri au fost grav răniţi.

Sunt zeci de mesaje sfâșietoare postate pe pagina de facebook.
 Mesajul nașei de botez este însă sfâșietor:
Maria Baroiu: Scumpul lui Nana cu chip de inger …. asa am vazut in tine mereu ((( ingeri nu mor niciodata , ai avut menirea de a ne face sa simtim si sa percepem ca fiecare venim cu un scop in aceasta lume …dar tu ai plecat cu un scop pentru ca ai fost ales sa pleci pur si simplu ((((oricare ar fi misiunea ta cu siguranta nu e una pamanteana. Te-am simtit mereu un copil special care nu isi are locul intr-o lume in care ingeri nu se regasesc. ,Noi nu putem sa intelegem , sa ne explicam, sa gasim acum raspunsul. Mintea noastra nu poate sa accepte,  sa cuprinda aceasta lucrare a bunului D-zeu pentru ca si  credinta noastra ne face slabi si neputinciosi. Cu toate acestea  suferinta care s-a creat nu are margini !!!!!!!Toata suflarea din comunitatea noastra parca s-a paralizat… O liniste ciudata. Lacrimi,  durere peste tot s-a asezat, pentru ca despartirea de tine nu e deloc usoara si durerea parintilor nu are egal ((((Dar tu ingerul nostru mergi in pace, acolo langa creatorul nostru ca sa veghezi, mangaie si linistesti pe cei dragi inainte de toate …Adio ingeras scump si drag acolo in ceata ingerilor unde e locul tau !!!!! ((((((((((((
Floriana Ilc. ,,Doamne, nu sint cuvinte!Decit tacere!Bunul Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si familiei indurerate sa-i dea forza si la toti care era drag!Sincere condoleante!,,

Mary Mariana

Nici nu știu ce să zic ce să gândesc în aceste clipe…..Cuvintele nu își mai au rostul. Dumnezeu să-l odihnească!

Ion Rusu

O stea cu chip de om plecat la cer prea devreme, condolianțe sincere familei.

Angelica Alistar

Sincere condoleanțe! Dumnezeu sa-l odihnească în pace alaturi de îngeri!!

Ioan Murariu

Dumnezeu a luat un suflet curat și la transformat în cea mai frumoasa stea cu chip de înger. DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE CRISTI

Vasilica Bohariuc

Sincere condoleanțe! Dumnezeu sa-l ierte și să-l odihnească în pace! Multă putere familiei pentru a trece peste această grea încercare!

Georgeta Donisă

Condoleanțe !Cuvintele sunt atât de mici și tu copile ai plecat prea devreme lăsând o mare durere și întristare tuturor celor ce te-au cunoscut iar părinților și surorilor tale nu mai spun ….cred că Dumnezeu î-și pregătește armata de îngeri iar tu ai fost unul dintre cei aleși de el …dacă poți alină-ți părinții copil bun și fii lângă ei că tragedia asta îi va urmări de acum încolo iar dorul de tine nimeni și nimic nu îl va putea acoperi….Drum lin printre îngeri de astăzi o stea pe cer pt toți cei ce te-au cunoscut și te-au iubit că da ai fost un copil special pt că oricine a intrat în contact cu tine a simțit acea energie pură și curată …Nu te vom uita niciodată !Drum bun Cristian pe cărarea îngerilor !

Adriana Picu

Cutremuraţi în adâncul sufletului am aflat despre cumplita tragetie.
Plecarea sa este o durere incomparabilă.
Cele mai profunde condoleanțe, Dumnezeu să-l aşeze într-un loc special