BREAKING NEWS

Foto/Biserica Mănăstirii Sihătria Râșcăi a fost sfințită. Deputatul PSD George Șoldan, distincție CRUCEA BUCOVINEI din partea Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților

Astăzi, după șapte ani de trudă, plini de încercări, a fost sfințită biserica Mănăstirii Sihăstria Râșcăi. Sfânta Liturghie a fost oficiată de 11 arhierei și un sobor impresionant de preoți. Deputatul PSD George Șoldan s-a aflat la evenimentul religios  alături de Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, și de parlamentari, primari și alți membri
din PSD Suceava.
O slujbă plină de emoție, în care  putea fi  văzut în lacrimi pe arhimandritul Mihail, starețul mănăstirii, în timp ce povestea credincioșilor câte minuni s-au întâmplat în timpul construcției acestui sfânt lăcaș de cult.
,, Sunt onorat că am primit la finalul slujbei 𝐂𝐫𝐮𝐜𝐞𝐚 𝐁𝐮𝐜𝐨𝐯𝐢𝐧𝐞𝐢, cea mai mare distincție pentru mireni oferită de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.  Mănăstirea Sihăstria Râșcăi este cu siguranță 𝐮𝐧𝐚 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐟𝐫𝐮𝐦𝐨𝐚𝐬𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦, dar și din România, așa cum a remarcat și 𝐍𝐚𝐭𝐚𝐥𝐢𝐚 𝐈𝐧𝐭𝐨𝐭𝐞𝐫𝐨, 𝐌𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐞𝐢, 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐬̦𝐢 𝐄𝐠𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐒̦𝐚𝐧𝐬𝐞, care a făcut un popas de o zi în județul Suceava, tocmai pentru a vizita mănăstirea din frumoasa pădure de la Râșca.
Îl felicit și cu această ocazie pentru jertfa sa pe arhimandritul Mihail, iar recunoștința mea se îndreaptă și spre toți ctitorii acestei mănăstiri.
𝐀𝐭̦𝐢 𝐫𝐢𝐝𝐢𝐜𝐚𝐭 𝐮𝐧 𝐧𝐨𝐮 𝐚𝐥𝐭𝐚𝐫 𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐜𝐞𝐫. Să  fie Domnul împreună cu fiecare dintre noi!,, arata deputatul PSD George Șoldan.