BREAKING NEWSEDUCAȚIE

Foto/Activitatea Cercului pedagogic al profesorilor de Arte din zona Rădăuți la superlativ

Avem bucuria să vă împărtășim momentele de emoție surprinse la activitatea Cercului pedagogic al profesorilor de Arte din zona Rădăuți, desfășurată în Sala de Festivități a Campusul Școlar LTIN, pe 17 noiembrie 2023, de către doamnele prof. Alexandra Munteanu și Ancuța-Dumitrița Galan, alături de partenerii lor de la Liceul Special Bivolarie, doamna prof. Aspazia Iliuț, de la Școala Gimnazială „Ioan Vicoveanu” din Vicovu de Jos, doamna Anca Monica Drăgoi și de la Școlile Gimnaziale Nr. 2, Remezău, Nr. 1 și Nr. 3 din Vicovu de Sus, dl. prof. Daniel Hura.
🎨🎻🌈 Sceneta „DISPUTA CULORILOR” a fost jucată, în premieră, de către elevi ai claselor a VIII-a B și a VII-a A, iar scenografia a fost realizată de către elevi ai claselor a XI-a B, a X-a A și a X-a D de la Liceul Tehnologic „Ion Nistor” din Vicovu de Sus.
🎨🎻🌈 În cartea prezentată cu această ocazie, „Inspirație și culoare – Ghid de dezvoltare personală prin activitati creative pentru gimnaziu și liceu” a doamnelor Alexandra Munteanu și Alina-Elena Lăzăreanu, se pot regăsi sceneta interpretată la acest eveniment, benzile desenate realizate de elevul Andrei Hrihor din clasa a X-a D și multe alte activități creative.
🎨🎻🌈Emoționantele momente muzicale au fost sustinute de elevi de liceu și de gimnaziu ai LTIN, îndrumați de doamna prof. Ancuța – Dumitrița Galan, dar și de elevi instrumentiști minunați precum Nistor Abigail din clasa a X-a B, Sebastian Pitic din clasa a XII-a A, Larisa-Victorița Iliuț din clasa a XI-a C, Danielle Cîrdei din clasa a XII-a I și Lizuca Mutescu din clasa a X-a B.
🎨🎻🌈Ne-am bucurat nespus de mult de prezența la eveniment a doamnei inspector școlar pentru Arte, prof. LOREDANA MIHAELA CEICA și a numeroși colegi din județ care predau arte, dar și alte discipline!
🎨🎻🌈Mulțumim din suflet și doamnelor profesoare de limba română Adriana Nistor și Maria Negru pentru tot sprijinul acordat în realizarea acestui eveniment, dar și multor alți colegi care ne-au ajutat cu cele mai mici detalii fără de care evenimentul nu ar fi fost atat de reușit!
🎨🎻🌈 Mulțumiri alese domnului profesor de religie ortodoxă, preot Iosif Andronic, pentru surprinderea celor mai frumoase momente în fotografii și în videoclipul care este în lucru.
🎨🎻🌈 Creativitatea a fost la ea acasă, iar tinerele talente descoperite și valorificate. Felicitări întregii echipe! 👏👏👏
(a consemnat, prof. CRISTINA PUHA, director adjunct al LTIN)
sursa:Liceul Tehnologic,, Ion Nistor,, Vicovu de Sus