LOCALPOLITICULTIMA ORĂ

Fostul șef al SIPI Suceava, Cristian Maxim ar fi propunerea PSD pentru funcția de prefect al județului

Fostul șef al SIPI Suceava, Cristian Maxim ar fi propunerea PSD pentru funcția de prefect al județului. Dup ce au vehiculat numele lui Traian Andronachi, candidatul social democraților pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți la alegerile locale din 9 iunie 2024, se pare că conducerea PSD s-ar fi răzgândit și a fi propus un alt membru de partid.

Imediat după ce a terminat cu acuzațiile care i-au  fost aduse pe când era șef la structura amintită mai sus, acesta a devenit membru PSD.

El este consilier județean și ocupă un loc elibigil pe lista PSD pentru viitorul deliberativ al județului care va fi condus de social democratul Gheorghe Șoldan.

Maxim este consilier juridic la Sc Con Bucovina SA și este un prieten de nădejde al primarului comunei Voitinel, Maria Pleșca.

Cristian Maxim este cel care s-a ocupat in campania electorala pentru scrutinul electoral din iunie 2024, indeaproape de adunatul listelor din teritoriu. Maxim si-ar dori chiar și un post de vicepreședinte in CJ.

Soția lui Cristian Maxim a fost secretara fostului președinte al Consiliului Județean Suceava, Gavril Mârza și este angajată a CJ. După ce a fost  schimbată din funcția de birou alaturi de alte salariate cu aceeasi funcție, Irina Maxim a prezentat un certificat cu grad de handicap.