ACTUALITATENAȚIONAL

Fostul şef al Direcției Agricole a fost omorât de fiul său drogat!

Fostul șef al Direcției Argicole din Sibiu a fost omorât, luni, de propriul său fiu. Este vorba despre un tânăr de 25 de ani, despre care se știe că este dependent de droguri. Din cauza acestei probleme, băiatul a stat internat la Psihiatrie și recent a fost externat.

Un tânăr de 25 de ani și-ar fi omorât tatăl în urmă cu foarte puțin timp. Bărbatul era fostul șef al Direcției Agricole din Sibiu și și-a pierdut viața, iar suspectul este fiul său, care are probleme grave cu drogurile. Acesta a fost externat recent de la secția de Psihiatrie.

Fostul șef al Direcției Agricole din Sibiu a fost omorât

Totul s-a întâmplat luni, 23 octombrie, la ora 02.00, când un echipaj medical a ajuns la locuința fostului șef al Direcției Agricole din Sibiu. Cel care a sunat la numărul de urgență a fost unul dintre fiii lui, suspectat însă de Poliție că ar fi autorul acestei crime. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, deoarece rănile sale au fost incompatibile cu viața.

Tânărul de 25 de ani care a alertat autoritățile este consumator de droguri și a fost internat la Psihiatrie în trecut, iar recent a fost externat. Conform biletului de externare găsit de polițiști, acesta a ieșit din spital în data de 13 octombrie. De asemenea, pe corpul fostului șef au fost găsite urme de violență, dar continuă cercetările un acest caz.

La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 02,00, prin apel 112, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că tatăl său este decedat în locuința din municipiul Sibiu. Polițiștii au identificat cadavrul unul bărbat, în vârstă de 50 de ani, care prezenta multiple urme de violență”, a transmis IPJ Sibiu, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise