SPORT

Fostul fotbalist Roberto Baggio a fost bătut și sechestrat în propria casă, de cinci hoți înarmați. A fost transportat de urgență la spital

Fostul fotbalist Roberto Baggio a fost atacat şi jefuit în timpul meciului Spania-Italia de la Campionatul European. Cinci hoţi au intrat în casa sportivului, l-au lovit în cap şi l-au sechestrat alături de familia sa, după care au fugit cu tot ce era de valoare.

Hoții, care erau înarmați, au pătruns în vila fostului fotbalist în jurul orei 22, unde Roberto Baggio urmărea, alături de familia sa, partida de fotbal Spania-Italia.

Inițial, sportivul a încercat să se opună și i-a înfruntat pe hoți. În acel moment, unul dintre cei cinci indivizi l-a lovit cu pistolul în cap, provocându-i o rană extrem de gravă.

Ulterior, el și familia sa au fost închiși într-o altă cameră, timp în care hoții au furat tot ce au putut.

ând și-a dat seama că hoții au plecat, Roberto Baggio a spart ușa camerei în care erau sechestrați și a alertat Poliția. Acesta a fost transportat de urgență la spital, unde i-a fost cusută rana de la cap.

Deocamdată, valoarea obiectelor furate este necunoscută. Polițiștii au ridicat mai multe probe din vila fotbalistului, precum și imaginile de pe camerele de supraveghere, în încercarea de a-i identifica pe cei cinci hoți