ACTUALITATELOCALULTIMA ORĂ

Fostul director al DSP Suceava, Ludovic Abiței a plecat la Ceruri!

Fostul director al DSP Suceava, Ludovic Abiței a plecat la Ceruri!

 

Anunțul a fost făcut de foști colegi ai soției, Cosette Abiței. ” Fostii colegi din Centrul Militar Judetean Suceava sunt alaturi de lt. col.(r) Cosette Abitei la trecerea in nefiinta a celui care a fost, doctor Ludovic Abitei, sot, tata si bunic deosebit, medic igienist de exceptie, fost director al DSP Suceava! Sincere condoleante celor dragi! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Corpul neinsufletit va fi depus la Capela Catolica de la Cimitirul Pacea! Data si ora inmormantarii vor fi comunicate ulterior! Drum lin spre Imparatia lui Dumnezeu! ” se arătă în postarea de pe facebook a colonelului în rezervă Viorel Mihăescu.
Născut pe 21 februarie 1952 în Botoșani, Ludovic Abiței a fost, între 1996-2000 consilier municipal Suceava, apoi deputat în legislatura 2000-2004, ales în județul Suceava pe listele partidului PRM. Ludovic Abiței a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Australia și Venezuela. Pe 2015 a demisionat din conducerea DSP Suceava, după 5 ani de directorat, și a revenit pe postul de inspector șef. Ludovic Abiței s-a pensionat în martie 2017.

Mesaje sfâșietoare pe pagina de facebook:

Nu pot să cred!!! Un Om, un prieten, un medic… Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină! Sincere condoleanțe, Cosette și multă putere!

Sincere Condoleanțe! Veți rămâne veșnic în memoria noastră!