ALEGERI EUROPARLAMENTARE ȘI LOCALEPOLITICULTIMA ORĂ

Fost ofițer SRI, angajat ca inspector la Primăria Suceava, candidat la funcția de primar în Hânțești din partea PNL

Un fost ofițer SRI, angajat ca inspector la Primăria Suceava este candidatul la funcția de primar în comuna  Hânțești din partea PNL. Ieșit la pensie la vârsta de 50 de ani, bărbatul care a copilărit în satul Hânțești și-a incercat norocul pentru reangajare  la administrația locala, solicitând să aiba un nou loc de munca  în cadrul primăriei. Numai că aici nu a avut noroc. Edilul Sucevei, Ion Lungu a fost receptiv la servicii și  l-a luat în cadrul Primăeiei Suceava,

Baltaru Ilieș este cunoscut pentru faptul că verifică alături de un coleg din primăriei sucevene mașinile parcate iar cei care nu  plătesc taxa aferentă se trezesc cu  amenzi.

Ce spune candidatul la funcția de primar din partea PNL:

 

,,Din luna lui Mărțișor a anului 1995 am îmbrățișat cariera militară, trecând, gradual, prin diferite stagii, activitatea desfășurându-mi-o într-un Serviciu de ”inteligence”. Cei 26 de ani de militărie au constituit pentru mine foarte mult. Pe scurt, ei au însemnat, pentru viața mea, un plus de disciplină, de ordine, corectitudine și seriozitate, lucruri deosebite de importante pentru un om care se respectă și vrea să fie respectat. Încheindu-mi activitatea ca militar și știindu-mă un om energic, m-am angajat la Primăria municipiului Suceava, unde lucrez și în prezent,, arata pe pagina personala de facebook Baltaru Ilieș.