SPORT

Fost atacant al Bucovinei Rădăuți, decedat la vârsta de 35 de ani

Ghanezul a fost diagnosticat cu cancer la colon, fiind internat în stare gravă ]n spital. Francis a jucat în două rânduri pentru echipa din Rădăuți, în perioada 2013-2014 (foto)

Fostul atacant al Bucovinei Rădăuți din perioada 2013-2014, ghanezul Francis Agbleta, s-a stins din viață, marți, cu mai puțin de o lună înainte să împlinească 36 de ani.

Acesta a fost diagnosticat cu cancer la colon, fiind internat în stare gravă în spital, notează presa din județul Vrancea, acolo unde a jucat ultima dată, pentru CSM Adjud.

“Nici nu îmi vine să cred! Drum lin spre stele, Francis! O să rămâi veșnic în inimile iubitorilor de fotbal! Un tip jovial, cu bun simț și dedicat culorilor clubului pe care l-a reprezentat! O să îmi lipsească telefoanele de la tine și discuțiile noastre despre fotbal și familie!”, a transmis fostul manager al Bucovinei Rădăuți, Manuel Costache.

Stabilit în România de mai bine de 15 ani, Francis Agbleta era căsătorit cu o româncă și avea o fetiță de un an.

Fotbalistul ghanez a evoluat de-a lungul carierei pentru echipe ca Politehnica Galați, CSM Râmnicu Sărat, Bucovina Rădăuți, FC Olt Slatina, Dacia Unirea Brăila, Ştiința Miroslava, Hușana Huși, Sporting Roșiori și CSM Adjud