BREAKING NEWS

Forţele Armate ale Ucrainei: Au fost doborâte 5 avioane și un elicopter al agresorului rus. Un avion militar al Forțelor Armate ale Ucrainei s-a prăbușit. La bord se aflau 14 persoane

Statului Major al Forţelor Armate ale Ucrainei, cu referire la un comunicat al Comandamentului Forțelor Unite din estul țării, raportează astăzi24 februarie, despre doborârea a 5 avioane și a unui elicopter rusești.

„Potrivit Comandamentului Forțelor Unite, astăzi, 24 februarie, în zona operațiunilor Forțelor Armate ale Ucrainei din estul țării au fost doborâte 5 avioane și un elicopter al agresorului rus.  Forțele Unite resping atacurile forțelor armate ruse. Agresorul suferă pierderi. Păstrați-vă calmul și credeți în apărătorii ucraineni”, se arată în comunicat, citat de radiosvoboda.

Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a raportat anterior că, de la ora 5:00, Forțele Armate ale Rusiei au început bombardarea intensă a unităților Forțelor Armate ale Ucrainei în estul țării și au lansat atacuri cu rachete și bombe asupra aerodromurilor din Borispol, Ozernyi, Kulbakin, Ciuguev, Kramatorsk, Ciornobaivka, precum și asupra obiectelor militare ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

Serviciul de Grăniceri al Ucainei a raportat despre atacuri asupra unităților de frontieră  și punctele de control cu ajutorul artileriei,  echipament greu și arme de calibru mic în regiunile Lugansk, Sumy, Harkiv, Cernihiv și Jitomir. În plus, Rusia a lansat, de asemenea, atacuri  de pe teritoriul Crimeii ocupate.

Un avion militar al Forțelor Armate ale Ucrainei s-a prăbușit.

Totul s-a întâmplat în regiunea Kiev, districtul Obukhiv.

La bordul avionului militar al Forțelor Armate ale Ucrainei se aflau 14 persoane.

Un incendiu ulterior a ucis alte cinci persoane.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu; antena3.ro