BREAKING NEWSSPORT

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României. “Galben-verzii” au pierdut la limită cu UTA Arad, în fața a 4.000 de spectatori pe Areni

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României. “Galben-verzii” au pierdut la limită cu UTA Arad, în fața a 4.000 de spectatori pe Areni

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României, după ce a pierdut la limită, scor 0-1, în fața celor de la UTA Arad, într-un meci din play-off-ul competiției, disputat miercuri după-amiază, pe stadionul Areni, în prezența a aproape 4.000 de spectatori.

Gruparea arădeană s-a calificat mai departe, grație unui gol marcat în minutul 10, de către Șteau, care a câștigat un duel fizic cu Samson și l-a lăsat fără replică pe portarul Niga cu un șut plasat din interiorul careului.

Chika putea egala situația până la pauză, dar mingea reluată cu capul de atacantul gazdelor a fost reținută cu greu pe linia porții de Balauru.

Cea mai mare ocazie de gol a “galben-verziilor” a fost consemnată în minutul 73, când Samson a nimerit bara dintr-o lovitură liberă de la 22 de metri.

“Astăzi se putea mai mult, tot timpul se poate mai mult. Ca o echipă de Liga 3-a, am fi avut nevoie și de puțin noroc și un plus de luciditate în fața unei formații de prima ligă, cu jucători cu experiență, care joacă la o altă intensitate. În primul rând, vreau să felicit echipa adversă pentru victorie și le urez multă baftă în viitor și în Cupa României, dar vreau să-mi felicit și băieții, care astăzi s-au luptat. Asta le-am spus și în vestiar că vrem să abordeze fiecare meci așa cum au făcut-o astăzi și sunt sigur că acești jucători tineri vor progresa mai mult. Sunt că, de altfel, a fost o experiență grozavă pentru mulți dintre ei și eu sper ca pe viitor, de ce nu, să vedem mai mulți jucători din lotul nostru care să facă pasul spre un nivel superior și chiar să-i vedem la televizor la Liga 1

Ne-ar plăcea să jucăm fiecare meci acasă cu atâta lume în tribună. A fost și vreme bună astăzi, ne pare rău că i-am dezamăgit din punctul de vedere al rezultatului, dar eu cred că au plecat cu un gust plăcut de la stadion. Sper că au văzut și ei ceea ce am văzut și eu azi, o echipă ce a fost în joc timp de 95 de minute, care s-a bătut pentru fiecare minge cu posibilitățile noastre. Iar atitudinea pe care au avut-o băieții a văzut-o, cred eu, și publicul, ea a ieșit în evidență” a declarat antrenorul Dorin Goian.

Foresta: Niga – Grosu, Cimbru, Botezatu, Filip (’87 M. Ilie) – Makongo, Samson – Netbai (’64 Nițu), Căinari, Mirică (’87 Mihalciuc) – Chika (’81 Muntean). Antrenor: Dorin Goian.

UTA: Balauru – Dobrescu, Erico, Benga, Hoxhallari – Cascini, Anton (’64 Batha) – Șteau (’46 Negoescu), Ubbink (’77 Postolachi), Otele (’64 Stahl) – Ademi (’64 Keșeru). Antrenor: Ilie Poenaru