GENERAL

Focar de infectie. Asa arata WC-ul din Vicovu de Sus, zi de targ. Imaginile pot provoca voma!

Mizerie de nedescris la WC-ul public din Vicovu de Sus, sambata cand e zi de targ. Un copil a fost pus sa incaseze taxa de 1 leu. Chiar si 5 lei, spune un alt copil, prieten al celui care avea biletele tinute in buzunar.  Nicio persoana nu a fost desemnata sa faca curat. Toaleta femeilor dar si cea a barbatilor iti provoca voma iar mirosul din interior  iti taia respiratia. In  caz ca erai reprezentanta sexului frumos si nu iti placea WC-ul de pe partea femeilor, un copil minor  te indruma  sa intri cu curaj la cea de barbati,asta in caz ca nu era deja ocupata. Si acelasi baietandru demn de povestile lui Creanga, isi  sugereaza  sa si platesti taxa.  Nu poti sa nu il crezi pentru ca detine faimoasele bilete de intrare pe care scrie taza de 1 leu.

Toaleta cu care se lauda primarul a costat insa si  ceva bani care au fost scosi din vistieria Primariei Vicovu de Sus.

..Am adus un container și o fosă ecologică. S-a săpat zilele acestea pentru racorduri și am reușit să avem canalizare, apă și curent electric pentru această toaletă. Este un pas mic spre normalitatea dorită de toată lumea”, explica  edilul orașului Vicovu de Sus, unui site online, in iuie 2021.

De voie, de nevoie au fost si femei care au avut curajul sa intre si sa isi faca necesitatile. Au fost si comercinati situati cu marfa in apropiere care s-au si mirat de faptul ca sunt persoane care inca patrund in interiorul toaletei care este un focar de infectie.