BREAKING NEWSINTERNAȚIONAL

Foaia afișată din greșeală de Joe Biden conține indicațiile pas cu pas primite de la staff-ul său: „Intrați în sala Roosevelt și îi salutați pe participanți. Vă așezați”

Președintele Joe Biden a afișat din greșeală o foaie pregătită de personalul său, care prevedea indicații detaliate, inclusiv unde să se așeze, când să comenteze și când să plece.

Intitulat „Offshore Wind Drop-By Sequence of Events”, documentul îi spune președintelui „să intre în Sala Roosevelt și să salute participanții”.

Pe foiță mai scrie: „DUMNEAVOASTRĂ vă așezați pe locul dumneavoastră. Presa sosește. DUMNEAVOASTRĂ oferiți câteva comentarii scurte (2 minute)”.Atunci când reporterii părăsesc încăperea, „îi adresați lui lui Liz Shuler, președinte, AFL-CIO, o întrebare, apoi mulțumiți participanților și plecați”, continuă indicațiile pentru Biden. Se menționează că Liz Shuler „participă virtual”.

Notițele președintelui Joe Biden au fost surprinse de fotografi după ce Biden a ținut foaia invers.Președintele SUA, Joe Biden, a căzut de pe bicicletă în apropierea unei plaje din Delaware sâmbătă dimineață, la puțin timp după ce le-a făcut reporterilor cu mâna și le-a urat un „bună dimineața” vesel, transmite The Guardian.

Liderul american se apropia de finalul plimbării cu bicicleta alături de prima doamnă a SUA, Jill Biden, lângă Rehoboth Beach, acolo unde cuplul prezidențial aniversează 45 de ani de căsnicie.

În vârstă de 79 de ani, Joe Biden era flancat de agenții Serviciului Secret și se îndrepta cu ceva viteză spre un viraj, dar a frânat pentru a discuta cu mulțimea care îi ura „la mulți ani” de Ziua Tatălui, moment în care s-a răsturnat.