administratie

Flutur: ”Suceava este un șantier în care se rostogolesc proiecte de peste 3 miliarde de euro. Asta am dorit. O Suceavă în plină dezvoltare și acest lucru îl vedeți în fiecare zi”

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a declarat sâmbătă că, în acest moment, în județul Suceava se defășoară proiecte de nu mai puțin de 3 miliarde de euro. ”Suceava este un șantier în care se rostogolesc proiecte de peste 3 miliarde de euro. Asta am dorit. O Suceavă în plină dezvoltare și acest lucru îl vedeți în fiecare zi”, a spus  Flutur.

El a reamintit că joi a fost pe teren și a inspectat lucrările la centura ocolitoare de la Vicovu de Sus și lucrările la stadionul de la Putna.

”Vineri s-a deschis terminalul pentru transport cereale de la Dornești, de 10 milioane de euro. Tot vineri am arătat șantierele de la Marginea pentru apă, canalizare, poduri, drumuri. Am fost pe DJ209B, drumul de la Mălini la Borca, o altă investiție uriașă a Consiliului Județean aproape de finalizare. Sâmbătă am fost la Șcheia-Sfântu Ilie și acolo v-am arătat lucrări de apă și canalizare. Tot sâmbătă am fost pe axialul Suceava- Dolhasca, unde s-au finalizat lucrările de asfaltare”, a enumerat Flutur câteva dintre obiectivele importante din județ pe care le-a vizitat în ultimele zile.