POLITIC

Flutur și Bălan, întâlnire cu localnicii din Mitocu Dragomirnei și Pătrăuți

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur împreună cu prim-vicepreședintele, Ioan Bălan s-au întâlnit astăzi cu alegătorii din localitățile Mitocu Dragomirnei și Pătrăuți.
La Mitocu Dragomirnei  liderul liberalilor suceveni,Gheorghe  Flutur și-a arătat susținerea la  candidatul PNL la funcția de primar pe Radu Airoaie, un vechi liberal, consilier local PNL, tânăr antreprenor. Președintele  Flutur a vorbit despre prioritățile de la Mitoc și aici a accentuat nevoia de aducere a gazului metan.
A fost subliniat faptul că  proiectul „apă canal” susținut nemijlocit de Gheorghe Flutur este cel mai mare din județ de 326 milioane de euro, proeict din care face și Mitocu Dragomirnei. ,,Stadiul lucrărilor este de circa 50%, este nevoie să accelerăm motoarele cu Radu Airoaiei pentru a ajunge la nivelul comunei Adâncata, cu un primar liberal care în echipa lui Gheorghe Flutur va face ce trebuie pentru această comună care trebuie transformată în stațiune turistică. Comuna are nevoie de trotuare, amenajare a zonelor de agrement și de încurajarea puternică a turismului ținând seama de potențialul uriaș al zonei.
La Pătrăuți președintele Flutur și prim -vicepreședinte, Ioan Bălan s-au întâlnit cu mai mulți alegători pentru a-l susține pe profesorul Ruști Lucian Vasile, director al școlii din comună la funcția de primar. Comuna Pătrăuți are nevoie în continuare de dezvoltare, aici urmează extinderea rețelei de gaze naturale, tot aici este și un proiect pe Anghel Saligny pentru drumuri de 11 km ce urmează a fi asfaltați. În comuna Mitoc trebuie refăcut planul de urbanism deoarece este în proximitatea Autostrăzii A7 și a Autostrăzii A14(nordului). CJ Suceava este dispus să intre în parteneriat cu primăriile care doresc să își amenajeze drumuri pietruite pentru utilaje agricole și căruțe.
Sunt convins și am văzut reacția oamenilor că PNL este pe val, se recunoaște efortul uriaș făcut de administrația liberală și prin comparație cu localitățile vecine liberale, Ipotești, Dărmănești, Șcheia, Adâncata, și Mitoc și Pătrăuți doresc primari liberali,, a spus Flutur.