administratie

Flutur, s-a întâlnit la Siret cu vice-ambasadorul britanic în România, doamna Rebecca Shah

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit astăzi cu vice-ambasadorul britanic în România, doamna Rebecca Shah. Vice-ambasadorul a venit la invitația președintelui CJ Suceava pentru deschiderea Muzeului de Istorie din Siret și a Memorialul Holocaustului Evreilor din Bucovina. Doamna Shah a mulțumit pentru invitație, iar președintele Flutur a venit cu câteva propuneri concrete.
El a spus că, așa cum s-au întâlnit astăzi cu un număr mare de oameni de afaceri germani în Parcul Științific și Tehnologic din Siret, CJ Suceava își propune să invite oameni de afaceri din Marea Britanie să investească în Bucovina. Gheorghe Flutur a vorbit și despre turism, menționând organizarea unui târg de turism la Londra și chemarea diasporei să participe la evenimentele locale, folosind ruta aeriană disponibilă.
De asemenea, el a adresat doamnei vice-ambasador invitația de a participa cu o delegație din domeniul turismului la Festivalul Medieval din Suceava, care va avea loc în luna august a acestui an. Președintele Flutur a subliniat importanța folosirii fondurilor și ajutoarelor de stat, care merită valorificate mai mult ca oricând, pentru că a venit vremea Sucevei și a Bucovinei să devină un pol de investiții în perioada următoare.