ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCAL

Flutur i-a replicat tăios edilului lui Șcheia: Trebuie să îți asumi. Ai vrut să fii primar. Și eu am dosare și îmi asum

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur i-a replicat tăios vineri, edilului din Șcheia, Vasile Andriciuc după ce acesta din urmă s-ar fi plâns că este căutat de poliție și în special de ofițerul Ciornei.

Primarul comunei Șcheia încerca să se plângă colegilor de partid si inclusiv, liderului că de fapt este curat ca lacrima atât el cât și fiul său acuzat că furau energie electrică. Andriciuc  lăsa de înțeles că poate,poate Flutur va face un trafic de influență i va sugera celor de la IPJ Suceava dar și cel mai probabil colegilor de partid aflați la conducerea justiției în favoarea sa.,, Mă căută de la poliție, mă cauta Ciornei,, erau doar câteva din vorbele edilului spuse în cadrul unei întâlniri la care au fot prezenți primari, reprezentanți ACET si conducerea CJ, in frunte cu șeful administrației județene Gheorghe Flutur. De altfel, Andriciuc s-ar fi exprimar ân câteva rânduri printre edili, fapt ce pare că a creat oarece nemulțumiri ân rândul celor

Deranjat că Andriciuc se tot vaită că este căutat de oamenii legii, Flutur a replicat: Și eu am dosare și îmi asum pentru că dețin o funcție. Ați vrut primar trebuie să vă asumați. Nu v-a  obșigat nimeni să candidați. Trebuie să vă asumați ce faceți,,

 

Furt de energie electrică la firma fiului primarului Adriciuc  De altfel prin comuna circula de cativa ani zvonul că fiul edilului cu ajutorul tatălui si-ar fi facut o bransare ilegala la firma, faptul că oamenii legii au descins nu mai era o noutate.

Procurorii au descins la sfarsitul lunii august 2022, la  firma lui Alin Andriciuc, fiul primarului din Șcheia. Suspiciuni de furt de energie electrică din rețeaua comunei

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au descins, într-una din zilelel lunii august,  la firma IDeeaBox SRL cu sediul în satul Mihoveni, comuna Șcheia, care aparține lui Alin Andriciuc, fiul primarului Vasile Andriciuc din Șcheia.

În cauză se fac cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de furt de energie electrică din rețeaua publică a comunei Șcheia, la care firma s-ar fi branșat ilegal.

Procurorii au făcut perchezițiile  pentru a documenta activitatea presupus infracțională – modul de branșare și locația. Mai mul, char si edilul a fost chemat la sediul Primariei pentru a preda cateva documente oamenilor legii.