administratie

Flutur: Consiliul Județean Suceava va pune la dispoziția Prefecturii un spațiu pentru desfășurarea activității Biroului Electoral Județean

,,Consiliul Județean Suceava va pune la dispoziția Prefecturii un spațiu pentru desfășurarea activității Biroului electoral județean/Biroul electoral de circumscripție județeană, care va funcționa la nivelul județului Suceava pe perioada alegerilor europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale din anul 2024. Propunerea noastră a fost un spațiu de circa 500 mp  situat în incinta clădirii Muzeului Național al Bucovinei, unde a funcționat Serviciul Județean al Arhivelor Naționale ale României. Este vorba despre 13 birouri, holuri și anexe pe care le punem la dispoziție până la sfârșitul anului în curs,, a anunțat astazi, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.
Dotarea și cheltuielile biroului electoral se asigură de către Guvern.
În urma vizionării spațiului, Instituția Prefectului – Județul Suceava, a comunicat că spațiul identificat îndeplinește condițiile necesare pentru a fi utilizat în scopul solicitat.
Având în vedere obligația Președintelui Consiliului Județean Suceava de a asigura, împreună cu Instituția Prefectului – Județul Suceava, spațiul necesar pentru funcționarea Biroului electoral județean/Biroului electoral de circumscripție județeană și desfășurarea activităților specifice perioadei alegerilor europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale din anul 2024 pe perioada apreciem oportun ca spațiul în suprafață de 501 mp, să fie pus la dispoziția Instituției Prefectului – Județul Suceava, pe perioadă determinată, respectiv până la data de 31.12.2024.