SĂNĂTATE

Florin Piersic a fost operat și se află la secția de Terapie Intensivă – Comunicatul oficial al spitalului

Vești noi vin despre Florin Piersic, în timp ce fanii marelui actor stau cu sufletul la gură pentru a afla ce se mai întâmplă cu el.  Potrivit surselor Realitatea Plus, Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar în prezent se află la secția de ATI a Spitalului Foișor.

Maestrul Florin Piersic a iesit în urmă cu scurt timp din operatie. Medicii de la Spitalul Foișor din Capitală i-au înlocuit proteza de la genunchi, pentru a scăpa de sursa infecției. Starea lui de sănătate este însă în continuare una grava, după ce actorul a fost diagnosticat cu septicemie, din cauza unei branule care i-ar fi fost montată acasă

Această intervenție era absolut necesară pentru a i se trata infecția din corp. Din informațiile Realitatea Plus, proteza pe care o avea la genunchi i-a fost extrasă și înlocuită, iar la momentul actual actorul se află în secția de terapie intensivă.

Cadrele medicale de la Spitalul Foișor au spus că, în momentul în care a ajuns dimineata după ce a fost la o clinica privată pentru investigatii suplimentare, actorul se afla intr-o stare destul de gravă din cauza unei septicemii în organism.

După momentul în care starea lui se va stabiliza, doctorii vor începe să-i administreze tratament pentru tratarea infecției, cel mai probabil tratament cu antibiotice.

Doctorii sunt îngrijorați cu privire la starea actorului. Conform surselor, maestrul a avut momente în care nu a mai fost conștient astăzi, dar a avut și momente în care a fost stabil.

În urmă cu puțin timp, spitalul a transmis un comunicat oficial prin care informează modul în care a decurs operația:

„În urma investigațiilor efectuate la spitalul nostru, având în vedere starea gravă a pacientului Florin Piersic, s-a constituit o echipă compusă din medici ortopezi, ATI, infectioniști și medic cardiolog și s-a decis efectuarea intervenției chirurgicale în regim de urgență.
A fost extrasă proteza de genunchi, s-a practicat asanare extinsă și implantarea unei proteze tip spacer cu caracter temporar, purtătoare de antibiotic.
În prezent pacientul se află în secția ATI, în stare stabilă”, au transmis reprezentanții unității medicale.