PUBLICITATE

Firma suceveană PERIMETRU – soluția ta pentru sisteme de împrejmuire moderne

Ai nevoie de un gard care să ofere siguranță și să îți completeze estetic spațiul exterior? Firma suceveană PERIMETRU este producătorul de încredere când vine vorba de sisteme de împrejmuire moderne. Cu o experiență vastă în domeniu și o gamă variată de produse, PERIMETRU este alegerea perfectă pentru tine.

Unul dintre cele mai populare produse oferite de firma noastră sunt porțile auto și pietonale. Indiferent dacă ai nevoie de o poartă pentru accesul mașinii sau pentru intrarea pietonală, avem soluții adaptate nevoilor tale. În plus, poți alege din peste 500 de modele și peste 50 de variante de culori, astfel încât să găsești exact ceea ce îți dorești.Panourile de gard și balustradele modele traforate sunt alte opțiuni pe care le oferim. Acestea pot fi personalizate în funcție de preferințele tale și pot aduce un plus de eleganță și stil oricărui spațiu. Pentru a asigura calitatea superioară a produselor noastre, folosim tehnici precum sablarea și vopsirea în câmp electrostatic pulbere cu polemizare la 180-200 de grade.

În plus, PERIMETRU pune la dispoziție și sisteme de gard tip jaluzea și șipcă metalică din oțel galvanizat. Aceste produse sunt durabile și rezistente la intemperii, fiind ideale pentru protejarea proprietății tale.

Ne dorim să îți oferim o experiență completă, așa că asigurăm servicii precum măsurători, proiectare și vizualizări 3D. Astfel, poți avea o imagine clară asupra modului în care produsele noastre se vor integra în spațiul tău. De asemenea, ne ocupăm și de transport și montaj, pentru a-ți oferi un plus de confort și a te scuti de grija logistică.

Suntem prezenți în județele Suceava, Iași, Botoșani și Neamț, iar pentru mai multe informații și comenzi poți suna la numărul de telefon 0740299625. Echipa noastră prietenoasă este pregătită să te ajute și să îți ofere sfaturi personalizate pentru alegerea celor mai bune soluții de împrejmuire.

Alege calitatea și profesionalismul cu firma suceveană PERIMETRU!

Facebook: facebook.com/perimetru.garduri

Tiktok: tiktok.com/perimetru