LOCALPOLITICSĂNĂTATEULTIMA ORĂ

 Filiala Suceava a Partidului DREPT a depus la BEJ Suceava listele pentru alegerile parlamentare

 Filiala Suceava a Partidului DREPT a depus la BEJ Suceava listele pentru alegerile parlamentare de anul acesta. La Camera Deputaților, lista este deschisă de Gianina Ursu, iar la Senat de Ion Puiu Marin. 

 
Partidul DREPT se prezintă ca o platformă deschisă pentru independenți, lideri locali și cetățeni care își doresc să contribuie la schimbarea României. Într-o perioadă în care partidele vechi își apără privilegiile, DREPT oferă o cale pentru cei care vor să lupte împotriva corupției și să construiască o democrație autentică. Partidul DREPT este dedicat promovării onestității și competenței în politică, deschis către independenți și lideri civici, și angajat în construirea unui viitor mai corect și transparent pentru România.
Vlad Gheorghe, 𝒍𝒊𝒅𝒆𝒓𝒖𝒍 𝑷𝒂𝒓𝒕𝒊𝒅𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑫𝑹𝑬𝑷𝑻, 𝒂 𝒔𝒖𝒃𝒍𝒊𝒏𝒊𝒂𝒕 𝒊𝒎𝒑𝒐𝒓𝒕𝒂𝒏𝒕̦𝒂 𝒂𝒄𝒆𝒔𝒕𝒐𝒓 𝒂𝒍𝒆𝒈𝒆𝒓𝒊 într-un comunicat de presă național:
 
„𝐀𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐥𝐞𝐠𝐞𝐫𝐢 𝐧𝐮 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐢, 𝐜𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐟𝐢𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬-𝐚 𝐬𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐢𝐬𝐢𝐮𝐧𝐢 𝐠𝐨𝐚𝐥𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐫𝐨𝐦𝐢𝐬𝐮𝐫𝐢. 𝐀𝐯𝐞𝐦 𝐩𝐞 𝐥𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐮 𝐝𝐨𝐯𝐞𝐝𝐢𝐭 𝐜𝐚̆ 𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐭 𝐛𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐨𝐫. 𝐍𝐢 𝐬-𝐚𝐮 𝐩𝐮𝐬 𝐩𝐢𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢, 𝐩𝐮𝐭̦𝐢𝐧𝐢 𝐜𝐫𝐞𝐝𝐞𝐚𝐮 𝐜𝐚̆ 𝐯𝐨𝐦 𝐝𝐞𝐩𝐮𝐧𝐞 𝐥𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐧𝐝𝐢𝐝𝐚𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐢̂𝐧 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐚̆ 𝐭̦𝐚𝐫𝐚, 𝐝𝐚𝐫 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐥 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐞 𝐝𝐫𝐞𝐩𝐭 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐞𝐚 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐧𝐢 𝐬𝐞 𝐚𝐥𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐜𝐮 𝐞𝐧𝐭𝐮𝐳𝐢𝐚𝐬𝐦. 𝐒𝐮𝐧𝐭𝐞𝐦 𝐚𝐢𝐜𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐝𝐮𝐜𝐞𝐦 𝐢̂𝐧 𝐟𝐚𝐭̦𝐚̆ 𝐨 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜𝐚̆ 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐚𝐫𝐞𝐧𝐭𝐚̆, 𝐜𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐨𝐫𝐢𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭𝐚̆ 𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫”, a adăugat Vlad Gheorghe.
 
Cu echipe de candidați în toate județele și în diaspora, Partidul DREPT intră în cursa electorală cu un singur scop: să readucă democrația și transparența în prim-planul vieții politice din România. 𝐀𝐜𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢, 𝐢𝐧𝐝𝐞𝐩𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐢 𝐬𝐚𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐯𝐞𝐧𝐢𝐧𝐝 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐞, 𝐢̂𝐬̦𝐢 𝐚𝐬𝐮𝐦𝐚̆ 𝐨 𝐦𝐢𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐚̆: 𝐚𝐜𝐞𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐚 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜𝐚 𝐢̂𝐧 𝐬𝐥𝐮𝐣𝐛𝐚 𝐜𝐞𝐭𝐚̆𝐭̦𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐧𝐮 𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐝.
 
Gianina Ursu:
 
Atât eu, cât și Ion Puiu Marin și alți membri, am demisionat din USR Suceava și ne-am alăturat formațiunii conduse de Vlad Gheorghe, infiintand filiala DREPT Suceava. Sunt un om loial valorilor care m-au adus în politică și vreau să rămân așa pe viitor. Nu voi negocia oameni și valori pentru funcții vremelnice și nici nu voi gira prin apartenența mea la un partid ceea ce este intolerabil politic: mințirea electoratului, umblatul cu cioara vopsită, neasumarea greșelilor electorale și baronizarea filialei. Mai mult decât atât, defilarea lui Agamiță Dandanache consider că este o rușine pentru oamenii buni care au muncit ani de zile pentru a promova principii și valori în politica suceveană. Cu adâncă tristețe, din respect pentru electoratul nostru care trebuie să știe adevărul, afirm cu toată responsabilitatea că USR Suceava s-a pesedizat sub conducerile interimare actuale. Adică a căpătat obiceiuri sulfuroase, care au alungat oamenii cinstiți și bine intenționati din filială. Iar oamenii care votează în decembrie trebuie să știe adevarul despre fiecare partid. Rămân așadar loială valorilor mele și vă aștept la vot !