ACTUALITATEBREAKING NEWSLOCALULTIMA ORĂ

Femeie din Milișăuți, găsită de către familie. Cu cateva minute înainte a servit o cafea cu soțul

Tragedie într-o familie din județul Suceava. Acum se pregătește de înmormântare. Marți dimineață, o femeie de 43 ani a fost găsită decedată în locuința sa din oraș Milisauti de către familie, aceștia constatând decesul.

In ziua de 12.09.2023, ora 07.00, Gherman Constantin și concubina lui Pâțu Gabriela au servit o cafea împreună după care cea din urma s-a deplasat în interiorul unei camera pentru a căuta un articol de vestimentație tatălui ei.

Văzând că au trecut aproximativ 5 minute, familia s-a dus să o caute pe Pâțu Gabriela, moment în care au găsit-o căzut-o pe podeaua camerei, fără a respira, sens în care au solicitat intervenția unui echipaj al ambulanței pentru a-I acorda primul ajutor.

Echipajul ambulanței a efectuat manevre de resuscitare fără success, fiind constatat decesul la ora 08:08, iar din cele relatate de către aceștia lucrătorilor de poliție cauza decesului ar fi stop cardio-respirator. Din cele declarate verbal de către membrii familiei, Pâțu Gabriela era cunoscută ca având probleme de sănătate.

S-a efectuat cercetarea la faţa locului de către organele de poliţie judiciare din cadrul Politiei orasului Milisauti împreună cu tehnicianul criminalist din cadrul Poliției Mun. Rădăuți nefiind identificate urme de agresiune pe corpul decedatei.

Cadavrul  a fost transportat la Spitalul municipal Rădăuți, în vederea efectuării autopsiei şi stabilirea concretă a cauzei morții. În cauză se vor efectua cercetări sub aspectul săvărșirii infracțiunii de „ucidere in culpă”, prev. de art. 192 alin. 1 Cod pen., urmând a se da soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.