BURSA ZVONURILORULTIMA ORĂ

Femeia din politica suceveana pe post de amantă

Circula un zvon prin târg că  o politiciana  dintr-un partid din județ e  amanta unui bărbat însurat.  Asa e in politică. Si femeia care a fost promovata mai ales de zona de munte  si-a adunat in CV fel de fel de diplome de zici ca e bună de trimis la NASA. Doar nu vă gândiți că a studiat când ar fi trebuit ci multe din diplomele si certificatele obținute și cu care si-a lungit CV-ul au fost adunate taman după ce a intrat în sanul unui  partid.

Dar femeiusca  care mai mult plimba poseta prin politică se da super desteapta. Ce s-a schimbat ? Coafura, fața si hainutele. Pai ce faci in Capitala?  Te duci la saloane, te aranjezi  si faci shopping. Daca nu in tara atunci si peste hotare ca doar nu degeaba faci parte din fel de fel de comisii externe.

E si normal ca doar ai inceput să studiezi cel mai mult cand ai ajuns la București. Si parcă si amantă iti este mai usor peste tot.  Ș parcă să  zburzi printre barbati iti este mai usor. Iti mai schimbi coafura si tii capul tantos sus ca nu cumva să aiba curajul sa spuna cineva: Cucoană, ai ravnit de vreo 2-3 ani la bărbatul insurat.  Taman chiar dacă nu ai obligații măcar tine de coloana vertebrala si caracter. Dar cine mai are caracter cand e vorba de politica?

Uite că politica romaneasca e plina de amante, Daca nu e intr-un partid o amanta, in altul sunt mai multe. Si toate sunt zambarete. Pline de energie si pline de diplome după ce intra in politică. Când ajung in partid incep si CV-urile să fie mai stufoase Te intrebi conducerea partidului  o mai trimite inca un mandat sau o lasă la vatră chiar dacă chipurile listele au fost aprobate.