ACTUALITATENAȚIONAL

Fata de 14 ani ucisa. Criminalul a fost CAPTURAT. Mascaţii l-au săltat dintr-o gară

O crima oribila s-a petrecut in Trusest,județul Botoșani,  chiar pe drumul national care traverseaza localitatea. O fata de 14 ani, provenita de la un centru de plasament a fost injunghiata cu 25 lovituri de cutit de un tanar de 21 ani.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale si de politie. Drumul a fost inchis, victima aflandu-se in soc hemoragic.

In ciuda manevrelor de resuscitare, medicii au fost nevoiti sa constate decesul. Politistii au plecat in scurt timp pe urmele agresorului. Tanarul, provenit tot de la un centru de plasament a fost gasit in gara din Trusesti.

Acesta a fost condus la audieri.

Din primele informaţii, se pare că victima era la urat împreună cu fratele e de 12 ani. Minora provine dintr-un centru de plasament din Truşeşti, de unde este şi criminalul, de 20 de ani. Fratele fetei ar fi fost martor la întreaga tragedie, acesta fiind şi el preluat de poliţişti imediat după incident.

„La locul solicitării am găsit o pacientă în vârsta de aproximativ 14 ani, în stop cardio respirator. Aceasta prezenta multiple plăgi înjunghiate în regiunea latero cervicală dreaptă. De asemenea, avea plăgi înjunghiate în regiunea abdomenului și la nivelul membrelor superioare. S-au inițiat manevrele de resuscitare conform protocolului în vigoare, însă, din păcate, nu au reușit. După aproximativ 45 de minute a trebuit să declaram decesul acesteia”, a declarat medicul primar în medicina de urgenţă Dănuţ Panaitescu, din cadrul UPU-SMURD.