ACTUALITATENAȚIONAL

Familia unui om de afaceri, tâlhărită în propria casă. Hoţii i-au legat soţia şi copiii şi au fugit cu 30.000 lei

Familia unui om de afaceri a fost tâlhărită în propria casă. Mai mulți bărbați cu cagule au intrat peste soția și copilul afaceristului și i-au tâlhărit. Atât femeia, cât și copiii au fost legați. Oamenii legii îi caută acum pe hoți.

La momentul spargerii în casă se aflau soţia afaceristului şi unul dintre copiii afaceristului. Hoţii i-au legat, atât pe fe­meie, cât și pe copil și i-au cerut femeii săi dea toți banii pe care îi avea la acel moment în casă. Sub ameninţare, femeia le-a spus tâlharilor 30.000 de lei.

La un moment dat, în timpul spargerii, a revenit acasă şi al doilea copil, care a fost şi el legat. Hoţii s-au făcut nevăzuţi cu banii.

„Poliția mu­ni­ci­piului Hunedoara, în colaborare cu po­litiștii Serviciului de Investigații Crimi­nale, efectuează cercetări în acest caz, cu privire la comiterea infracțiunii de tâl­hărie calificată. Cercetările vizează iden­tificarea autorilor și luarea măsurilor le­gale față de aceștia și sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara”, a transmis IPJ Hunedoara, potrivit mesagerulhunedorean.ro.