ANUNȚ

Familia Alexandrei, mireasa însărcinată din Suceava moartă în ziua nunții, se pregătește de înmormântare. Anunțul cutremurător făcut de sora tinere

Familia Alexandrei, tânără însărcinată care a murit în ziua nunții, se pregătește de înmormântare. Decesul fetei a cutremurat o țară întreagă și i-a lăsat pe membrii familiei sfâșiați de durere.

Alexandra Sauciuc a murit la 24 de ani. Tânăra era însărcinată în opt luni și urma să devină mama unei fetițe. A murit chiar în ziua nunții sale. Logodnicul ei, Silviu, cu care era împreună de trei ani de zile, a mărturisit că aveau multe planuri împreună și că în ziua care trebuia să fie cea mai frumoasă pentru ei a pierdut totul.

Înmormântarea Alexandrei va avea loc joi, pe 25 august, la Biserica Constantin și Elena din Suceava, a anunțat sora tinerei, Diana.„Cu nemărginită durere, familia anunță decesul celei ce a fost Sauciuc Alexandra. Născută pe 14.05.1998. Decedată pe 20.08.2022. Trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Bisericii Constantin și Elena. Înmormântarea va avea loc joi, 25.08.2022”, a anunțat sora Alexandrei într-un mesaj postat pe Facebook.