BREAKING NEWS

Explozie. Tren de transport combustibil cuprins de flacari pe podul Crimeei!

Explozie  la un tren de combustibil care pleca din Rusia către peninsula Crimeea. Incendiul poate fi văzut de la zeci de kilometri.

Un rezervor de stocare a combustibilului a luat foc pe Podul Crimeei, dar arcurile navigabile ale viaductului nu au suferit nicio avarie, a declarat sâmbătă un consilier al șefului Crimeei, Oleg Kryuchkov, a anuntat agentia de presa RUSA TASS.

„Conform informațiilor preliminare, un rezervor de stocare a combustibilului este în flăcări <…>. Arcurile navigabile nu au fost avariate. Este prea devreme să vorbim despre cauze și consecințe. Lucrările pentru stingerea incendiului sunt în desfășurare”, a scris Kryuchkov pe canalul său Telegram. 

Între timp, un purtător de cuvânt al conducerii Taman a autostrăzilor federale a Agenției Rutiere Federale a Rusiei (Avtodor) a declarat pentru TASS că circulația vehiculelor peste Podul Crimeei a fost suspendată din cauza incidentului. „Traficul <…> a fost temporar suspendat, personalul ministerului rus pentru urgențe și serviciul rutier lucrează la fața locului pentru a stinge incendiul”, a spus ea.