BREAKING NEWSMONDEN

Excentricități de miliardar: Elon Musk ar fi debarcat la stâna Sergiana din Poiana Brașov unde a dat o petrecere

Miliardarul Elon Musk se află deja în România, anunță PRO TV, care citează informații pe surse. Conform postului TV, Musk ar fi aterizat deja în România, iar prima oprire pe care a făcut-o e fix în stilul excentric cu care și-a obișnuit fanii. Noul patrol al Twitter a debarcat la o stână din Poiana Brașov, acolo unde a servit tradiționala pâine cu sare.

Unii dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii, în România, pentru a participa la o petrecere de Halloween organizată de miliardarul Elon Musk la Castelul Bran, potrivit relatărilor de presă. Peter Thiel a aterizat, la bordul unui avion privat, pe Aeroportul Henri Coandă, fiind însoţit de partenerul său, miliardarul Matt Danzeisen. Surse citate de Media Flux – care prezintă imagini de la sosire, susţin că Thiel, partenerul acestuia şi unii dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii vor petrece de Halloween la castelul Bran, pe care l-au închiriat.

Petrecerea ar fi organizată de Elon Musk, iar printre invitaţi s-ar afla actriţele Angelina Jolie şi Julia Sandstrom dar şi Sergey Brin, fondator al Google, Steve Jurvetson, fondator al Hotmail şi membru în conducerea Space X, fondată de Musk, Luke Nosek, co-fondator al Pay Pal şi Larry Page, co-fondator al Google.

De altfel, Julia Sanstrom, actriţă şi DJ, a şi postat pe Instagram imagini filmate din elicopter, alături de comentariul ”Ţinutul vampirilor”.

De asemenea, ea a postat şi imagini din camera de hotel, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.