ACTUALITATELOCAL

Evenimente rutiere cercetate de polițiști 

Evenimente rutiere cercetate de polițiști 

La data de 04.10.2022, ora 12.10, în timp ce conducea autoturismul pe raza orașului Milișăuți, la intersecția cu DN2H, un bărbat de 70 de ani a intrat în coliziune cu mopedul condus regulamentar pe drumul cu prioritate de un bărbat de 66 de ani.

Din accident  a rezultat rănirea bărbatului de 66 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce av fi soluționat procedural.

 

 

La data de 04.10.2022, în jurul orelor 14.04, în timp ce conducea motociclul pe raza localității Berchișești, un localnic de 51 de ani a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus regulamentar în fața sa de un localnic de 54 de ani.

Din evenimentul rutier a rezultat rănirea bărbatului de 51 de ani, care a fost transporatt cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital atât bărbatului de 51 de ani cât și celui de 54 de ani li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a stabilit faptul că, bărbatul de 51 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

 

La data de 04.10.2022, în jurul orei 16.24, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Bosanci, o femeie de 52 de ani din localitatea Bunești a părăsit partea carosabilă, a acroșat balustrada din fier amplasată pe marginea unui pod și s-a răsturnat pe platforma betonată de sub pod.

Din evenimentul rutier a rezultat decesul conducătoarei auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

 

La data de 04.10.2022 ora 23.55, în timp ce conducea autoturismul pe DJ. 208 A, din direcţia localităţii Bosanci, către localitatea Ipoteşti, un bărbat de 21 de ani din comuna Ipotești a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Ulterior, la o unitate spitalicească s-a prezentat o persoană de sex masculin, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 21 de ani, pentru primirea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.74 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de  „vătămare corporală din culpă” și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

   Dosar penal la regimul rutier

 

La data de 04.10.2022, orele 15:05, o patrulă din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești a oprit pentru control pe DJ 208 V, pe raza comunei Pătrăuți, autoturismul condus de un bărbat de 41 de ani.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 41 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile  publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere ”, ce va fi soluționat procedural.