NAȚIONALPOLITIC

Elena Lasconi isi va asuma candidatura la sefia USR si la alegerile prezidentiale

Elena Lasconi a intrat in cursa pentru sefia USR si sunt sanse mari ca aceasta sa fie si candidatul gruparii la alegerile prezidentiale. Dominic Fritz, primarul Timisoarei s-a retras din cursa.

„După alegerile din 9 iunie nici nu am apucat să mă bucur de rezultate. M-am trezit într-o situație în fața căreia nu pot să rămân spectator. Refuz să stau cu mâinile în sân și să privesc cum se duce de râpă democrația din țara asta pe care o iubim cu toții. Știu că pot schimba multe și sunt datoare să încerc, așa cum fac zi de zi aici la Câmpulung. În acest moment România este roșie. Avem un partid-stat: PSD. Avem și o alternativă: USR, echipa din care fac parte. Mă doare să văd mesajul electoratului la nivel național. Românii au întotdeauna dreptate. Mesajul românilor nu trebuie ignorat, ci ascultat. Așa că, am decis să-mi depun candidatura pentru președinția USR. Motivul: reconstrucția partidului, singura alternativă în fața partidului-stat”, a anuntat Elena Lasconi.

Aceasta este puternic sustinuta de primarul Bacaului, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, care a obtinut un nou mandat de edil.