BREAKING NEWSMONDEN

Elena Băsescu a ajuns de urgență la spital: a căzut de pe cal

Elena Băsescu, fost europarlamentar, a ajuns de urgență la un spital din București. Fiica fostului președinte al României a fost implicată într-un accident în timpul unei partide de echitație.

Fiica fostului președinte al României Traian Băsescu a suferit un accident în timpul unei partide de echitație. Elena Băsescu a fost transportată de urgență la spital, după ce a căzut de pe un cal. Fostul europarlamentar ar fi alunecat din șa în timpul unei ședințe de echitație. Incidentul s-ar fi petrecut în weekend-ul trecut. Elena Băsescu a căzut de pe cal, s-a izbit de pământ și nu a mai putut continua ședința.

Ulterior, a mers acasă, dar a realizat că trebuie să aungă de urgență la spital, unde i-au fost administrate mai multe medicamente inflamatoare pentru loviturile ei. Fostul europarlamentar și-a comandat un Uber și s-a îndreptat singură către Spitalul Regina Maria din Capitală. Ea s-a îmbrăcat destul de lejer și în picioare avea papuci, semn că îi era destul de dificil să își miște picioarele.
Elena Băsescu, în cărucior la un spital din București

Elena Băsescu s-a uitat tot timpul pe telefon în timpul cursei spre spital, dar și când a ajuns la unitatea spitaliceasă. Fiica fostului președinte primea, cel mai probabil, foarte multe mesaje de la apropiați. Ea s-a așezat într-un scaun cu rotile de la intrarea în spital, unde și-a petrecut noaptea. Medicii i-au făcut mai multe investigații, inclusiv un RMN, în tot acest timp și ziua următoare a fost externată, semn că probleme pentru Elena Băsescu nu au fost atât de grave, potrivit Cancan.ro.

Este cunoscut faptul că fiica lui Băsescu are o pasiune mai veche pentru echitație pe care o împărtășește de la masa sa. Mezina fostului președinte a fost dusă încă de mică de mama sa la echitație. Maria Băsescu mărturisea în urmă cu mai mulți ani că mergea aproape zilnic la hipodrom. Fostul europarlamentar chiar are propriul ei cal, de culoare de negru-tăciune, cu care se asortează atunci când merge să călărească. Elena Băsescu poartă, de cele mai multe ori, un echipament complet negru.

Elena Băsescu este pasionată de sporturi extreme

Elena Băsescu este pasionată de sport și face destul de multă mișcare. Fiica fostului președinte este pasionată și de sporturi extreme și a încercat să practice wakeboarding-ul. Este vorba de un sport practicat pe apă, cu ajutorul unei plăci scurte cu legături pentru picioare, numită „wakeboard”, trase de o barcă cu motor, astfel încât să poată fi executate manevre aeriene. Este o combinație de snowboarding, surfing și schi nautic.

Mezina lui Băsescu a fost surprinsă când practica acest sport în vara anului 2022, pe apele lacului Snagov. Ea lua lecții de la un profesionist și a postat imaginile de la ședina de wakeboarding pe rețelele sociale. Fanii Elenei Băsescu au complimentat-o pentru forma fizică de invidiat pe care o are după cele trei sarcini. Ea are doi copii în urma căsătoriei cu Bogdan Ionescu și o fetiță cu Cătălin Tomată, potrivit evz.ro.